Se hvilken succes vores kunder har haft med mødebooking. Succes med mødebooking kræver erfarne konsulenter, der effektivt arbejder med mødebooking og åbner nye døre for B2B-virksomheder og det offentlige.

Cases

Mødebooking

Invokers A/S

Invokers A/S bruger Valeur som en strategisk samarbejdspartner, når vi vil skabe forbindelse til nye, potentielle kunder.

Læs mere

Mødebooking

HAVAS Danmark

Læs hvordan Valeurs tilgang og metode styrker HAVAS Danmarks position og muligheder for at skabe meningsfulde relationer mellem mennesker og brand.

Læs mere

Insight Selling

Datprof

Se hvordan Insight Selling skabte to værdifulde seminarer for hollandske Datprof.

Læs mere

Mødebooking

Akademikerne

Akademikerne arbejder sammen med medlemsorganisationerne for at sikre et attraktivt akademisk arbejdsmarked.

Læs mere

Mødebooking

GroupCare

Groupcare har siden 1999 arbejdet med foreningers dagligdag, og ved derfor, hvad der er vigtigst og skaber værdi i arbejdet med medlemmerne.

Læs mere

Mødebooking

HF & VUC Thy-Mors

Thy-Mors HF & VUC har hovedsæde i Thisted. Undervisningsinstitutionen har mere end 30 års erfaring med undervisning af unge og voksne.

Læs mere

Mødebooking

Cre8tek

Cre8tek er baseret på at skabe den perfekte forbindelse mellem vestlig innovation og kinesiske ressourcer inden for produktudvikling og produktrealisering.

Læs mere

Mødebooking

HF & VUC Fyn

VUC Erhverv samarbejder med virksomheder, når der skal sættes fokus på efteruddannelse af virksomhedens medarbejdere.

Læs mere

Mødebooking

EnergySolution

EnergySolution er et ingeniørfirma med speciale i profitable optimeringsløsninger inden for energi, miljø og produktion.

Læs mere

Mødebooking

Forstas

Forstas er en virksomhed med mange års erfaring i komplicerede anlægsopgaver og vedligeholdelsesopgaver inden for den danske infrastruktur.

Læs mere

Mødebooking

VARO Specialmaskiner A/S

Da VARO skulle teste nye markeder for to konkrete produkter, fungerede Valeur som døråbner i såvel Skandinavien som Tyskland.

Læs mere

Seminartilmeldinger

Troldtekt A/S

Samarbejdet med telekonsulenten forløb godt og enkelt. Begge vores sælgere bliver løbende fodret med positive tilkendegivelser om seminardeltagelse.

Læs mere

Seminartilmeldinger

Novicell A/S

Novicell har af flere omgange brugt Valeur til større telemarketingopgaver.  For nylig kørte de bl.a. en kampagne for et seminar om online marketing.

Læs mere

Mødebooking

JOKA Packaging

De helt rigtige emnelister, professionel arrangering af salgsmøder og agendaer med reelt indhold var nøglen til at lukke det nordiske marked op for JOKA

Læs mere

Mødebooking

Hørkram Foodservice

Hørkram Foodservice har fået et effektivt værktøj til at styre pipeline og øge omsætningen i de geografiske områder, der har kapacitet til udvidelse.

Læs mere

Mødebooking

Hans Følsgaard A/S

For Hans Følsgaard er det væsentligt billigere og mere effektivt at outsource det opsøgende salgsarbejde til Valeur.

Læs mere

E-mail Permissions

Gram Commercial A/S

Valeur har i nogle år arbejdet for den danske producent af køle- og fryseprodukter til professionelle brugere Gram Commercial A/S.

Læs mere

Mødebooking

E.ON Danmark A/S

Da E.ON besluttede sig for at gå efter en aggressiv vækst i Danmark, havde man brug for en kompetent partner til at åbne dørene til markedet. 

Læs mere

Akademi

Horsens Kommune

Lenette Sørensen fra Valeur Akademi var på besøg hos Horsens Kommune for at give teamet i velkomstafdelingen et kursus i God Telefonservice.

Læs mere

E-mail Permissions

Bosch Termoteknik

Bosch Termoteknik havde skiftet til nyt CRM system og i den forbindelse var der behov for at få bragt deres kundedata 100 % up-to-date.

Læs mere

Analyse

Dansk Brand & Sikring

De resultater som Valeur indhenter og bearbejder for os, er af stor værdi og meget brugbare. Valeur er omhyggelig og har en analytisk tilgang til opgaverne.

Læs mere