mødebooking til rådgivningsvirksomhed

Hans Følsgaard A/S

Mødebooking for Hans Følsgaard, ”Valeur leverer value for money på det tyske marked” 

For Hans Følsgaard er det væsentligt billigere og mere effektivt at outsource det opsøgende salgsarbejde til Valeur. Mødebooking for Hans Følsgaard skaber gode resultater og er nemt at håndtere – og der er et kæmpe potentiale for fiberkabler i Tyskland. 

Køge

80 ansatte

Privat

Rådgivning

Nemt at kontrollere omkostninger og skalere indsatsen

Hans Følsgaard har i mange år været førende i Danmark og Norden inden for fiberteknologi og er nu også klar til at erobre nye markeder. Da Tyskland på dette område er ca. 10 år efter Danmark og potentialet uendeligt meget større, tog ledelsen i 2015 beslutningen om at starte syd for grænsen med mødebooking til rådgivningsvirksomhed. Selv om man var bevidst om, at der var behov for en intensiv indsats over flere år, valgte Hans Følsgaard at indgå en aftale med Valeur i stedet for at udvide egen medarbejderstab. Det har ifølge Claus Rønne, Vice President hos Hans Følsgaard, givet mange fordele:

“Som økonomisk ansvarlig har det været en rigtig god løsning for mig. I forhold til en fastansat har vi større frihed til at justere samarbejdet og skalere indsatsen. Det er nemt at styre og kun halvt så dyrt.”

 

Valeur havde det rette koncept med mødebooking til rådgivningsvirksomhed

Efter tidligere at have prøvet andre eksterne salgsløsninger, blev Hans Følsgaard hurtig overbevist om, at de i Valeur havde fundet den rette samarbejdspartner til mødebooking til deres rådgivningsvirksomhed:

“Et godt tegn var, at Valeur ikke startede med at forlange et kæmpe beløb i downpayment, som vi ofte ser, men i stedet fakturerede efter opgaverne var udført”, fortæller Claus Rønne og fortsætter:

“Desuden viste de både engagement og indsigt ved vores indledende møder, hvor de var i stand til at yde en god sparring på strategi og udvælgelse af potentielle emner i Tyskland. Og så var kemien i orden – det betyder også rigtig meget i et langvarigt samarbejde.

 

 

mødebooking til rådgivningsvirksomhed

Stærke kompetencer løfter indsatsen

I Valeurs tyske team blev Ina Frandsen udpeget til at varetage mødebooking for Hans Følsgaard. Som sønderjyde har Ina nærmest været tosproget fra starten, og som cand. mag. desuden skrevet speciale om en tysk filosof. Nok så væsentligt har Ina over 10 års erfaring med salg og planlægning af salgsmøder. Mød alle vores mødebookere her

“Valeur har gennem hele forløbet vist sig at være meget imødekommende over for vores ønsker og behov, og det har været en kæmpe fordel at have en dedikeret konsulent, som har evnet at sætte sig ind i vores mere tekniske univers”, siger Claus Rønne.

“Ina har performet godt og haft nemt ved at kommunikere vores budskaber til de tyske virksomheder. Og det har så været op til os hos Hans Følsgaard at udnytte de åbninger, som hun skaber.”

 

Stor succes med selvkørende proces

Efter de første 10 måneders indsats er der fyldt godt op i den tyske pipeline hos Hans Følsgaard, og Claus Rønne har nået de ønskede mål med mødebooking til deres rådgivningsvirksomhed:

“Det ser rigtig fornuftigt ud – og derfor fortsætter vi også. Vi forventer et break-even inden for 2 år, men på lang sigt er der et enormt potentiale for os på et tysk marked med 80 mio. mennesker. Og vi stoppernok heller ikke her. Det gode ved Valeurs koncept er, at det er nemt at rulle ud. Vi startede med tre nøje udvalgte delstater i Tyskland, og vi kan køre videre med samme model i andre delstater eller lande i præcis det tempo, som passer os.”

 

Hans Følsgaards fordele ved samarbejde med Valeur

Et enkelt, velafprøvet
og effektivt koncept

Intet downpayment
men løbende fakturering

Nem kontrol og skalering
af indsats og udgifter

Halvering af omkostninger
i forhold til egen konsulent

Optimal udnyttelse af 
sælgerens tid

Selvkørende konsulent med
gode sprogkundskaber og virksomhedsindsigt

Gensidig tillid og
tætte samarbejdsrelationer

 

Alle data går direkte ind i CRM-systemet

Al den research og alle de kontakter, som Valeur indhenter på det tyske marked, går direkte videre til Hans Følsgaard og ind i deres CRM-database. I det daglige giver det et effektivt flow i koordineringen af opgaver og booking af møder, og på lang sigt opbygges der en uvurderlig vidensbank, som kan bruges til at støtte nye salgsfremstød.

Valeur arbejder meget struktureret med at bearbejde udvalgte kundesegmenter, og takket være den løbende generering af ny viden og nye kontakter, har Hans Følsgaard også justeret strategien siden begyndelsen af samarbejdet. I dag går virksomheden fx mere efter forsyningsselskaberne og deres underleverandører, der køber fiberkabler direkte, da det har vist sig, at de tyske forhandlere ikke er klar til fibermarkedet endnu.

 

Mødebooking – Din vej ind på markedet

Har du et produkt eller en ydelse, der har sin berettigelse på markedet? Så er mødebooking en måde at komme i dialog med dine potentielle kunder på. 

Hos Valeur A/S arbejder vi ud fra en politik om, at det ikke udelukkende er et spørgsmål om at ringe til så mange som muligt, men derimod et spørgsmål om at ringe til de rigtige folk, på det rigtige tidspunkt – det er formlen for gode kvalitative møder.

Skal vi hjælpe med mødebooking til din rådgivningsvirksomhed?