Karriere hos valeur.

Karriere hos Valeur

Er du god til at skabe stærke relationer? Kunne du tænke dig at prøve kræfter med en innovativ virksomhed i rivende udvikling, der sætter værdiskabelse for kunderne i centrum?

 

BLIV EN DEL AF VORES INTERNATIONALE TEAM I AARHUS

JOBBET SOM BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Valeur A/S er en bundsolid, familie-ejet virksomhed i vækst. Her får du mulighed for at arbejde med de fleste brancher både i Danmark og i udlandet.

Vi adskiller os markant fra traditionelle udbydere af telemarketing og mødebooking. Her hos os handler det ikke om at ringe til så mange som muligt, men om at ringe til de rigtige. Det handler om at forstå sin branche, forstå sine kunder og sikre kundernes succes. Det gør vi bl.a. ved at skabe tætte relationer til virksomhedernes eksperter og beslutningstagere.

Hos os bliver du meget mere end sælger. Vi stræber efter at blive set som kundernes betroede rådgiver. Vi sidder ofte med, når der bliver lagt salgsstrategier hos vores kunder, og vi følger ofte med vores kunder til de salgsmøder, vi arrangerer med deres kunder.

Den tillid skal vi selvfølgelig gøre os fortjent til. Derfor researcher vi i bund, så vi kender vores kunders marked og de udfordringer, aktørerne står med. Og når vi rådgiver, bearbejder markedet og genererer leads, har vi lavet vores analyse og gjort os bevidst om, at vi holder kundernes dyrebare brand i vores hænder.

I hverdagen sørger vi for at have det sjovt med hinanden og blive klogere. Der er frie forhold på kontoret med udstrakt selvledelse og værdibaseret ledelse. Her bliver du behandlet som et voksent menneske – med den faglige og ledelsesmæssige støtte, som lige præcis du har brug for, for at være glad og effektiv.

Dine kolleger er blandt markedets dygtigste og mest erfarne. De har vidt forskellige baggrunde, når det gælder uddannelse og job. Men de er parate til at hjælpe dig godt i gang og lytte til de ideer, du kommer med. Her er vi et team, der skaber resultaterne sammen og fejrer vores successer sammen. Derfor er det også vigtigt, at vi hele tiden holder vores viden up to date – evt. gennem efteruddannelse – og at vi deler vores viden med hinanden.

 

Vi har intet imod det, når du arbejder hjemmefra. Men vi kan også godt lide at se dig på kontoret, i vores moderne og komfortable domicil i Højbjerg. Her har vi en god frokostordning og en aktiv personaleforening. Vi kommer hinanden ved, dyrker idræt sammen og får store oplevelser i det århusianske kulturliv.

Ledige stillinger

Dygtig konsulent søges til stærkt salgsteam

 

Uopfordrede ansøgninger

Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til Rikke Røjgaard på HR@valeur.dk, så du på den måde indgår i vores jobbank og vil blive kontaktet når vi søger nye medarbejdere. Ansøgningen skal indsendes enten på dansk eller engelsk.

 

Mød en Business Development Manager

Alle Business Development Managers hos Valeur er fastlønnede, modne og ikke mindst erfarne inden for hver deres område. Vi har her portrætteret en af vores Business Development Managers, hvor du kan læse mere om hendes speciale og drivkraft til arbejdet som Business Development Manager hos Valeur.

Valeurs konsulent Hanne. Karriere hos Valeur.

Hanne Nilia Sørensen, Teamleder & Business Development Manager

Hanne Nilia har solid ledelseserfaring samt et bredt branchekendskab. Udover solid erhvervserfaring, har hun Universitets Diplom i Offentlig Ledelse og løbende suppleret med forskellige efteruddannelsesforløb heriblandt merkonomkurser.

Hun har en baggrund som leder i kommuner og hospitalsenheder med mange års erfaring i Public Management, projektledelse, ledelse af innovation og vækst, strategi- og organisationsudvikling samt udvikling af strukturer og kulturer, herunder performance. Hanne Nilia har tilmed indgående erfaring med salgsmøder, B2B salg af ydelser i det private erhvervsliv og B2C.