Karriere hos Valeur

 

Valeur A/S er en vækstfrodig virksomhed, hvor der er et højt kompetenceniveau og ligeledes en meget forskelligartet og bred arbejdsflade.

Som medarbejder hos Valeur A/S, er der derfor rig mulighed for at stifte bekendtskab med almen og fornuftig forretningsdrift og ikke mindst få kendskab til opsøgende salg, mødebooking og telemarketing indenfor alle brancher.

Medarbejderne hos Valeur A/S har alle stor erfaring inden for hver deres område. Desuden er uddannelsesniveauet meget højt, da flere konsulenter, salgskonsulenter og projektledere har længere videregående uddannelser.

Det betyder, at der altid er dygtige kollegaer at sparre med i forhold til de forskellige arbejdsopgaver. Desuden er videndeling og fortsat kompetenceudvikling vigtige elementer hos Valeur A/S.

 

Ledige stillinger

Valeur er i vækst og søger derfor løbende dygtige danske og internationale konsulenter.

Vi har følgende ledige stillinger:

 

Uopfordret ansøgninger

Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til Rikke Røjgaard på HR@valeur.dk, så du på den måde indgår i vores jobbank og vil blive kontaktet når vi søger nye medarbejdere. Ansøgningen skal indsendes enten på dansk eller engelsk.

 

Mød en konsulent

Alle konsulenter hos Valeur er fastlønnede, modne og ikke mindst erfarne inden for hver deres område. Vi har her portrætteret to af vores konsulenter, hvor du kan læse mere om deres speciale og drivkraft til arbejdet som konsulent hos Valeur. Send gerne konsulenterne en e-mail, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan konsulenterne kan hjælpe med telemarketing for netop din virksomhed.

 

Erik Kaae, Konsulent 

Erik har mange opgaver for virksomheder, der sælger ydelser eller produkter af høj teknisk karakter, da han har en karriere inden for industrien med forskellige uddannelser i rygsækken – heriblandt maskinarbejder, teknisk tegner og teknisk designer med Auto Cad.

Før Erik kom til Valeur, har han bl.a. arbejdet som maskinarbejder og rejsemontør inden for køle-industrien samt med konstruktion af containerkraner, hvorefter han har gjort sig som sælger og siden hen salgschef i plastindustrien. Efterfølgende stod Erik i en årrække for produktionen af recirkuleringsanlæg til fiskeopdræt. Kombinationen af salg og teknisk indsigt giver Erik en god ballast i sit daglige arbejde med mødebooking hos Valeur, hvor han har gode konstruktive dialoger med kunderne.

Erik har en del faste kunder, som han har fået opbygget et godt forhold til gennem årene. Han fortæller, at det er især arbejdet med sine faste kunder, som driver ham: “Jeg kan godt lide, at jeg er med til at skabe en større forretning for mine kunder ved at åbne døren til et potentielt emne gennem mødebooking. Men jeg elsker især de opgaver, hvor jeg bliver udfordret på min viden og får indsigt i nye erhvervsområder”.

Foruden konsulentarbejdet, er Erik også en del af bestyrelsen i Valeurs personaleforening Ruelav’et i Aarhus.

 

Lars Elleriis, Konsulent

Lars er en konsulent med mange forskellige kunder. Han er uddannet sergent i militæret, hvor han kommanderede med de menige i en håndfuld år, inden han tog et karriereskift og blev indkøber hos en grossist på Københavns Grønttorv.

Efter 20 år på det grønne marked blev Lars sælger ved Gastronomiet i et par år, inden han startede som konsulent hos Valeur. Lars’ baggrund har derfor gjort ham til en god menneskekender. Han er god til at møde folk i øjenhøjde og agere derefter – så uanset om det handler om at få et møde i hus hos den øverste direktør af en stor koncern eller hos blæksprutten i et lille lokalt firma, så formår han at tilpasse sin dialog med den enkelte og møde dem på deres niveau.

Lars er god til at lytte, og han lader sig ikke gå på af en afvisning i telefonen. Han opnår derfor ofte det, han vil, og har en tæt kontakt til sine kunder: “Jeg elsker den tætte kontakt til mine kunder på mine opgaver, for det gør, at jeg oplever et langt større tillidsforhold, og at jeg gør en forskel, når jeg får møderne i hus for dem. Det giver også en god afveksling ud over den afveksling, der ligger i at repræsentere forskellige kunder”.

Foruden at være konsulent, er Lars også ansvarlig for Valeurs personaleforening i København.