Novicell A/S

Morten Longgaard, Kommerciel Direktør, Novicell

Vi har af flere omgange brugt Valeur til større telemarketingopgaver.  For nylig kørte vi bl.a. en kampagne for et seminar om online marketing, hvor Valeur stod for seminartilmeldinger med telemarketing.”

 

Århus/København

230 ansatte

Privat

Forretningsudvikling

 

Vi vender altid tilbage til Valeur, da vi ved, at vi får et professionelt produkt udført af seriøse mennesker, der holder, hvad de lover og arbejder yderst effektivt.

Valeur er meget grundige og struktureret, og sørger altid for at notere relevante informationer, så vores emnedatabaser altid er opdaterede med telefonnumre, kontaktpersoner, supplerende kommentarer osv. Selvom det ikke er en del af aftalen, falder det Valeur naturligt og det er en af de små ting, der gør, at vi altid vender tilbage.

 

 

Vi vil til enhver tid anbefale Valeur til virksomheder, der ønsker at køre helt specifikke kampagner eller bare ønsker generelle ydelser indenfor telemarketing.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at finde de rette deltagere og øge seminartilmeldingen til dit seminar.