TopTeam

Valeur bygger pipeline for ingeniører

Virksomheden TopTeam forstår om nogen, hvad eksperter kan udrette. Derfor bruger TopTeam Valeur til professionel branding og mødebooking.

Hos TopTeam er man specialister, der kan håndtere alt fra avancerede ingeniøropgaver til ledelse af komplekse projekter for kunderne. Men for at nå dertil skal kunderne kende TopTeam og de rådgivende ingeniørers fagområder.

Og det kan være en svær og tidskrævende opgave, fortæller Anne Behrndtz Christensen, Marketing Manager hos TopTeam:

”I begyndelsen kørte vores Newbiz Manager rundt i landet for at fortælle kunderne om os. Vi fik afleveret en del marketing-brochurer på den måde, men aftalt for få møder.”

 

Målrettede møder

Det har ændret sig, efter at Valeur har sat en professionel Business Development Manager på sagen.

”Vi har fået vores salgstid forkortet,” siger Anne Behrndtz Christensen og forklarer:

”Nu er der booket mange møder med kunder, der på forhånd har identificeret et behov for vores ydelser. Så kan vi tage over derfra og udnytte vores faglighed i den fase, hvor den betyder mest.”

Samtidig med en møde-pipeline får TopTeam god branding med på vejen. De potentielle kunder bliver systematisk introduceret til virksomhedens TopMatch konsulentportal og dens TopAcademy udviklingsprogram, som sikrer, at teamets kompetencer altid er opdaterede.

 

Brand Awareness

”Det giver noget brand awareness og nogle gode relationer, vi kan bygge videre på, så vores potentielle kunder tænker på os, næste gang de står med nye opgaver og projekter,” siger Anne Behrndtz Christensen.

Samarbejdet med Valeur blev kickstartet med en workshop, og det bliver holdt på sporet med et ugentligt statusmøde, hvor den forgangne uges resultater bliver vendt og den kommende uges prioriteter fastlagt.

”Det har fungeret rigtig godt for os, og jeg vil bestemt anbefale Valeur til andre virksomheder,” slutter Anne Behrndtz Christensen.

 

Kontakt os, hvis du også tilbyder varer eller services, der kræver teknisk indsigt og markedskendskab. Så sætter vi dig op med en af vores modne og erfarne Business Development Managers.