HAVAS Danmark

Om HAVAS Danmark

HAVAS Danmark er et integreret medie- og reklamebureau. HAVAS opererer i 120 lande og vi tilbyder i Danmark et bredt udvalg af kompetencer og integrerede ydelser indenfor Broadcast Media, Consumer Insights, Digital Markedsføring, Kreativ udvikling og Produktion, samt Search og Performance.

 

København

50+ ansatte

Privat

Medie- og reklamebureau

Når vi opsøgende fokuserer på mødeaftaler og adgang til præsentationsmuligheder, dialog og forretning, med strategiske beslutningstagere indenfor udvalgte branchevertikaler, så er Valeur A/S vores kompetente og foretrukne samarbejdspartner.

Valeur er både rådgivende og eksekverende i vores samarbejde. Deres tilgang og metode styrker vores position og muligheder for at skabe meningsfulde relationer mellem mennesker og brands – gennem kreativitet, medier og innovation.

Deres metode bygger på den største respekt for de strategiske beslutningstageres tid. Samt på vores ønske om, at indlede- og tilføre dialogerne og relationerne nærvær og værdi, igennem personlig deling af relevant viden, indsigter og best practice.

I fællesskab kombinerer vi pull inbound og push outbound, i et integreret og effektivt samarbejde, om marketing og salg af HAVAS Danmark’s kompetencer og ydelser.

Ønsker du opsøgende fokus på mødeaftaler og adgang til strategiske beslutningstagere indenfor dit felt, kan jeg klart anbefale Valeur A/S.