GroupCare

Om GroupCare

GroupCare er facilitator, rådgiver og it-løsningspartner for nordiske foreninger, organisationer og politiske partier. Siden 1999 har de arbejdet med foreningers dagligdag, og ved derfor, hvad der er vigtigst og skaber værdi i arbejdet med medlemmerne. De hjælper foreninger med at integrere og anvende viden- og datastrømme i trekanten mellem medlemmerne, de politiske ledelser samt sekretariaterne med udgangspunkt i sammenhængende it-løsninger og medlemsservice.

Hos Foreningernes hus understøtter de udvikling af foreninger via faglige arrangementer, nyhedsbreve, undersøgelser og sociale medieplatforme. Igennem disse kanaler sætter de aktuelle emner som medlemsrekruttering, persondataforordning, håndtering af big data og meget andet til debat. Det gør de for at sikre erfaringsudveksling på tværs af alle nordiske foreninger, der vil deltage i det, som bliver kaldt Foreningernes hus.

København

10-50 ansatte

Privat

IT-løsninger & rådgivning

Groupcares udfordring

Groupcare A/S ønskede at outsource den indledende del af salgsfunktionen, så de ikke brugte tid og ressourcer på at booke møderne selv. De søgte en specialiseret samarbejdspartner med en god forståelse for salg af software og for forretningsområdet som helhed. Dette var med henblik på at aftale møder med potentielle kunder, således at Groupcare A/S får muligheden for at komme i dialog omkring en sammenhængende medlemsløsning.

Resultatet

Groupcare har været glade for samarbejdsforløbet med Valeur. Konsulenten var god til at tale med potentielle kunder og dermed booke de rigtige møder. Igennem hele processen har der været en løbende dialog omkring de forskellige leads, hvilket har skabt grundlaget for flere gode kunderelationer. 2018 var det år i GroupCares historie med flest nye foreningskunder, og det har Valeur været en stor del i takket være de mange kvalitetsmøder.

“Samarbejdet med Kim fra Valeur, forløb upåklageligt. Vi er meget glade for de møder, han har booket og vi er glade for den forståelse, som han fra dag et har vist for forretningsområdet og for hvordan foreninger fungerer. Kim havde i forvejen erfaring med salg af software og booke møder med softwarevirksomheder.” – Emil Hovøre Andersen, Seniorrådgiver hos Groupcare.

Mødebooking – Din vej ind på markedet

Har du et produkt eller en ydelse, der har sin berettigelse på markedet? Så er mødebooking en måde at komme i dialog med dine potentielle kunder på. 

Hos Valeur A/S arbejder vi ud fra en politik om, at det ikke udelukkende er et spørgsmål om at ringe til så mange som muligt, men derimod et spørgsmål om at ringe til de rigtige folk, på det rigtige tidspunkt – det er formlen for gode kvalitative møder.

Skal vi hjælpe din virksomhed med flere nye kvalitetsmøder?