Om Valeur og branchens bedste B2B-telemarketingudbyder. Læs mere om Valeur og hvordan vi påvirker salgsprocessen og mødebookingen. Vi ved, hvad der skal til for at arrangere et møde og skabe værdi for kunden.

Om Valeur

Valeur er et konsulenthus med speciale i salg. Vi hjælper virksomheder med at identificere og kvalificere deres næste kunder, og med at udvikle og fastholde deres eksisterende kunder.

Vores metode består af lige dele intelligent segmentering og kontinuerlig bearbejdning af markedet. Vi har 30 års erfaring med salg, og vores salgskonsulenter har enten dyb industrierfaring eller selv siddet som salgschefer eller key account managers. Det betyder, at vi kender markedet og de moderne salgsprocesser.

Vi understøtter igennem hele kundelivscyklussen – fra entrering af nye markeder og booking af møder til at sikre bedre konverteringer på marketingkampagner og reduktion af churn-rater.

Uanset din salgsmæssige udfordring, står vi klar til at hjælpe som din betroede salgspartner og din salgsafdelings forlængede arm.

Alle vores services handler om menneskelig og forretningsmæssig kontakt, og vores erfarne og modne konsulenter har et stort kendskab til alle brancher og sektorer.

Valeur Public tilbyder skræddersyet konsulentarbejde for det offentlige Danmark. 

Valeur Customer Service kan aflaste din virksomhed ved at tilbyde kundesupport, på en bred vifte af forskellige platforme. 

Vi arbejder inden for følgende områder: