Om Valeur og branchens bedste B2B-telemarketingudbyder. Læs mere om Valeur og hvordan vi påvirker salgsprocessen og mødebookingen. Vi ved, hvad der skal til for at arrangere et møde og skabe værdi for kunden.

Om Valeur

Valeur er en bundsolid, familie-ejet virksomhed i vækst.

Vi adskiller os markant fra traditionelle udbydere af opsøgende konsulentarbejde. Her hos os handler det ikke om at ringe til så mange som muligt, men om at ringe til de rigtige. Det handler om at forstå vores branche, forstå vores kunder og sikre deres succes. Det gør vi bl.a. ved at skabe tætte relationer til virksomhedernes eksperter og beslutningstagere.

Konsulentarbejde har mange parametre, der kan påvirke salgsprocessen og leadgenereringen, men vi ved præcist, hvad der skal til for at arrangere et møde og skabe værdi for kunden.

Hos Valeur arbejder vi ud fra en politik om, at det ikke er et spørgsmål om at ringe til så mange som muligt, men derimod et spørgsmål om at ringe til de rigtige og således generere de bedste leads.

Alle vores services handler om menneskelig og forretningsmæssig kontakt, og vores erfarne og modne konsulenter har et stort kendskab til alle brancher og sektorer.

Valeur Public tilbyder skræddersyet konsulentarbejde for det offentlige Danmark. 

Valeur Customer Service kan aflaste din virksomhed ved at tilbyde kundesupport, på en bred vifte af forskellige platforme. 

Vi arbejder inden for følgende områder:

Vores historie

 

Valeur er en familieejet virksomhed, som blev etableret i 1992 af Karin Valeur. I de første 10 år voksede virksomheden gradvist, men derefter tog virksomheden det helt store spring i omsætningen. Det resulterede i, at Valeur blev kåret fem år i træk som Gazelle af Børsen i årene 2006, 2007, 2008, 2009 og 2010.   

I 2011 initierede Karin Valeur og den øvrige ledelse et generationsskifte i form af et indgået partnerskab med salgs- og marketingchef Klaus Valeur Leffers. Dette skifte har været med til at bevare Valeurs stærke position på markedet og sikre fremtidig vækst og udvikling.

Vi har stadig bevaret vores konservative holdninger til virksomhedsdrift, hvor en solid og sund økonomi er lige så vigtig, som at have begge ben på jorden. Det har vi b.la. dokumenteret med vores mange AAA-ratings.

Organisation

Klaus Valeur Leffers

Adm. Direktør / CEO & Partner / Geschäftsführer

+ 45 86 92 90 00
kl@valeur.dk

Karin Valeur

Stifter & Partner / Founder & Partner / Gründerin & Partnerin

+45 86 92 90 00
kv@valeur.dk

Rikke Røjgaard

COO, Chief Operating Officer / Betriebsleiterin / Partnerin

+45 87 88 44 49
rr@valeur.dk

Jan Brøgger Olsen

Data Manager / Datenmanager

+45 53 26 62 15
jbo@valeur.dk

Michael Dueholm

Data Manager / Datenmanager

+45 33 34 49 00
md@valeur.dk

Hanne Nilia Sørensen

Teamleder / Team Leader / Teamleiterin

+45 86 92 90 00
hns@valeur.dk

Ole Gissel

Teamleder / Team Leader / Teamleiter

+45 86 92 90 00
og@valeur.dk

Else Madsen

Teamleder / Team Leader / Teamleiterin

+45 86 92 90 00
eg@valeur.dk

Anne-Mette Hegelund

Økonomi / Accountant / Buchhalterin

+45 86 92 90 00
amh@valeur.dk