EnergySolution

Om EnergySolution

EnergySolution er et ingeniørfirma med speciale i profitable optimeringsløsninger inden for energi, miljø og produktion.

Århus

20 ansatte

Privat

Produktions-optimering

EnergySolutions udfordring

EnergySolution var begrænsede af tid til at få udvidet kundebasen med nye kunder. Derfor valgte virksomheden at få Valeur til at lave en målrettet indsats på at få flere kundebesøg. Formålet er at kontakte udvalgte virksomheder med henblik på at afklare 4-5 spørgsmål og aftale møde mellem virksomheden og EnergySolution A/S således at EnergySolution A/S får mulighed for at komme i dialog omkring energitilskud.

“Det var vigtigt for os at have en seriøs samarbejdspartner, som også har noget ballast. Noget af det, som fik os til at vælge Valeur var konsulenternes praktiske erhvervserfaring. De har været ude i erhvervslivet og de kender vores kunder. Det får os til at fremstå mere professionelt.” – Martin Andersen, Salgschef, EnergySolution.

 

Resultatet

EnergySolution kommer ud til flere virksomhedsbesøg og kommer i kontakt med relevante kunder. 

“Vi kommer ud til flere nye kunder og vi får flere kundebesøg end vi ellers havde gjort. Derudover kommer vi ud til nogle kunder, som vi måske ikke havde taget fat i, i første omgang, men som viser sig at være rigtig relevante. Alle de besøg, som vi har fået fra Valeur, har haft stor værdi og har været relevante.” – Martin Andersen, Salgschef, EnergySolution.

Mødebooking – Din vej ind på markedet

Har du et produkt eller en ydelse, der har sin berettigelse på markedet? Så er mødebooking en måde at komme i dialog med dine potentielle kunder på. 

Hos Valeur A/S arbejder vi ud fra en politik om, at det ikke udelukkende er et spørgsmål om at ringe til så mange som muligt, men derimod et spørgsmål om at ringe til de rigtige folk, på det rigtige tidspunkt – det er formlen for gode kvalitative møder.

Skal vi hjælpe din virksomhed med flere nye kvalitetsmøder?