Ledelsen

Klaus Valeur Leffers,
Adm. Direktør & Partner

Valeur er en familieejet virksomhed, der blev etableret i 1992 af Karin Valeur.

I 2011 gennemgik Valeur et generationsskifte i form af et indgået partnerskab med salgs- og marketingchef Klaus Valeur Leffers.
Og siden 30. november, 2016 har Klaus været Direktør for Valeur.

Generationsskiftet  har været med til at bevare Valeurs stærke position på markedet indenfor B2B-telemarketing, mødebooking, analyse og kundeservice. Valeurs konservative holdninger til virksomhedsdrift, bidrager til en solid og sund økonomi, der er lige så vigtig, som at have begge ben på jorden.

 

Rikke Røjgaard,
Direktør & partner

Som partner og en del af ledelsen er det Rikke Røjgaards ambition, at accelerere den forretningsudvikling, som har flyttet Valeur fra en klassisk telemarketing-virksomhed til et konsulenthus, der agerer som strategisk bindeled mellem virksomheder og deres markeder.

Rikke er en ambitiøs leder, der altid går forrest i bestræbelsen på at hele teamet lykkes. Hendes dedikation bidrager til, at Valeur konstant udvikler sig, og bliver dygtigere til at skabe nye forretningsmuligheder for kunderne.

rr@valeur.dk

Tlf: 26373765 

Jan Brøgger Olsen,
Head of Support and Technology

Jan har en fortid som Key Account Manager fra bl.a. Bisnode og har i flere år arbejdet som Data Manager hos Valeur, inden han gik over til sin nye rolle som Head of Support and Technology. Jan leder vores digitale team, som dagligt arbejder med at planlægge, udvikle og implementere nye måder og digitale-løsninger inden for support og service. 

Jan har alle forudsætninger for, at forstå vores virksomhed og vores kunder samt skabe værdi for os hver eneste dag.

Med de ambitioner, vi har inden for digitalisering og service, kommer Jans digitale-forståelse og analytiske evner konstant i spil, når vi skal udvikle forretningen inden for de områder.

jbo@valeur.dk

Tlf. 53266215

 

Bestyrelsen

Michael Ejby arbejder i dag med strategisk og digital forretningsudvikling gennem aktivt bestyrelsesarbejde. Han har en baggrund som Senior Vice President i Salling Group, hvor han har siddet med ansvaret, først for forretningsudvikling, siden som direktør for e-Commerce.

Michael har også været partner i management-konsulenthuset Qvarts (idag Bain & Company) og Market Director i JYSK. Han er bestyrelsesformand/medlem af en række bestyrelser herunder bl.a. FDIH, Foreningen for Dansk Internethandel.

Michael skal understøtte Valeurs fortsatte vækst inden for international kundeservice,  e-Commerce og opsøgende salg. 

Bestyrelsesformand siden 1. oktober, 2020

Frederik Schou arbejder som Senior Director hos WSA, der med ca. 12.000 medarbejdere er verdens tredjestørste høreapparatsvirksomhed. I sin rolle har Frederik bl.a. ansvar for udviklingen og eksekveringen af virksomhedens customer service strategi i over 40 lande. Frederik har tidligere arbejdet som managementkonsulent hos Implement Consulting Group, hvor han især har drevet kommercielle transformationer for globale B2B virksomheder. 

Bestyrelsesmedlem siden 5. juli, 2023.

Jakob Djernes er i dag Head of Sales hos Capturi, hvor han arbejder med salgsstrategi og -eksekvering. Capturi bruger den nyeste AI og taleanalyse til at forbedre kundetilfredsheden og effektiviteten i salgscentre.
Før dette havde Jakob ledende positioner hos Codan Forsikring og MyPlanet, hvor han var ansvarlig for blandt andet direkte salg og kundeservice i Norden.

Med en kandidatgrad i IT og kommunikation og dyb erfaring i Valeurs forretningssegment, er Jakob en styrke i Valeurs fortsatte vækst og tilpasning til salgs- og kundeservicemarkedet fremover.

Bestyrelsesmedlem siden 5. juli, 2023.

Rikke Røjgaard, direktør og partner, kom til Valeur, i 2017, fra en stilling som salgschef i Bisnode/NN Markedsdata. Lige siden har hun styrket Valeurs løbende kundedialog og løftet virksomhedens kompetencer. 

Rikke arbejder for at Valeur skal være Danmarks bedste leverandør på markedet for telemarketingydelser, kunderservice og e-Commerce gennem mange års erfaring, professionnalisme og engagement. 

Det er Rikkes og resten af holdets ambition, at virksomheder skal tænke på Valeur, når der skal vælges ekstern samarbejdspartner inden for vores kerneområder, men også er det naturlige førstevalg for de mest kvalificerede medarbejdere.

Bestyrelsesmedlem siden 1. oktober, 2018

Klaus Valeur Leffers, er Adm. direktør og Partner.  Han har været en del af Valeur siden 2011 og overtog i 2016 direktør titlen fra Karin Valeur.

Valeur har igennem de seneste 28 år skabt værdi for eksisterende og potentielle kunder, lige fra B2B- virksomheder til det offentlige. Valeur Customer Service, er også en del af Valeur.
I Custom Service varetager vi kundeservice på tværs af grænser, sprog og platforme, og giver dine kunder en professionel og personlig service.

Bestyrelsesmedlem siden 30. november, 2016