Pingo Documents

Lukker gabet og åbner markedet

Der kan være et stort gab imellem salg og marketing. I Valeur har vi hjulpet med at lukke det for Pingo Documents. Og vi kan gøre det samme for dig.

Selv om du har et godt produkt, og kunderne belønner dig for det med masser af leads, kan der være et stykke vej endnu til egentlige salg.

Måske leverer du en innovativ service, som kunderne lige skal vænne sig til. Måske er der nogle flere stationer på kunderejsen, som du skal være opmærksom på.

I Valeur hjælper vi Pingo Documents, Danmarks nye online-samling af juridiske dokumenter, med at omsætte deres leads til betalende abonnenter.

”I dag kan jeg se, at vi får langt flere demovisninger i kalenderen, og at langt flere af dem fører til et salg. Derfor vil jeg klart kunne anbefale Valeur til andre, der står med lignende udfordringer,” siger Niels Grove Jensen, Advokat & Partner fra Pingo Documents.

 

Udfordringen og løsningen

Hos Pingo Documents er man lykkedes fint med at indsamle sine online marketing leads. Men potentialet for at konvertere disse leads til demonstrationer og samtidig lukke nogle salg er ikke blevet forløst.

Derfor hjælper vi Pingo Documents med at sætte opfølgningen på deres digitale leads i system. Det gør vi ved at:

 

– Booke demo’er

– Skabe indsigt i behovs- og købsprocessen hos leads’ene 

– Ordne leads’ene i en struktureret pipeline

– Eliminere kundernes tvivlsspørgsmål

– Skabe kontakt til den rigtige beslutningstager, hvis materialet er blevet downloadet af en medarbejder længere nede i organisationen

– Skabe yderligere interesse for at sætte sig dybere ind i det downloadede materiale 

 

Vi begyndte samarbejdet med at følge op på de leads, Pingo Documents selv havde genereret. Men vi har nu udvidet målgruppen, så vi også går aktivt ud og kontakter advokater og virksomheder, som har potentiale til at blive kunder. Også selv om disse virksomheder endnu ikke har opdaget Pingo Documents eller reageret på deres online markedsføring. 

Dermed hjælper vi Pingo med at skabe sammenhæng mellem salg og marketing, så gabet bliver lukket, og Pingo får meget mere ud af sin digitale investering.

 

Flotte resultater

Valeurs erfarne konsulenter er vant til at sætte sig ind i nye og ganske komplicerede produkter, og de er ikke bange for at tage telefonen og sørge for, at der kommer en aftale i bogen. Det kan man mærke hos Pingo Documents:

”Her i opstartsfasen er det vigtigt, at vi vokser støt, så vi kan se en sund forretning i horisonten og fortsætte driften i vished om, at vi nok skal nå derhen inden for en overskuelig tid. Den tryghed sidder vi med nu, og det skyldes i høj grad den indsats, Valeur har ydet for os, ” forklarer Niels Grove Jensen

Advokat & Partner

Kontakt os, hvis du gerne vil høre vores forslag til, hvordan vi kan arbejde sammen om at konvertere netop dine leads.

 

Om Pingo Documents

Pingo Documents er Danmarks nye intelligente paradigmesamling for advokater og jurister.

Med Pingo Documents får du ubegrænset online-adgang til altid opdaterede juridiske dokumenter og intelligente spørgerammer inden for alle væsentlige faglige områder for advokater og jurister.

Dokumenter og spørgerammer er udarbejdet og kvalitetssikret af et redaktørnetværk udvalgt blandt landets dygtigste specialister.

Hvert fagområde følges tæt og ny lovgivning, afgørende domme eller ændrede aftalemønstrer indarbejdes løbende i dokumenter.

Har din virksomhed leads der venter på opfølgning? Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med leadopfølgning og flere møder i kalenderen.