Troldtekt A/S

Bo Pedersen, Salgschef

Troldtekt producerer lofter, der er med til at sikre en god akustik i byggeprojekter. Efter et succesfuldt forløb, hvor Valeur arrangerede møder med de byggeansvarlige i kommunerne, har Valeur arbejdet med at skaffe interesserede indenfor arkitektbranchen til en seminarrække, omkring hvordan man kan fokusere på god akustik i et byggeprojekt allerede på tegnebrættet. Dette var en speciel opgave for Valeur, men en spændende udfordring.

 

 

Tranbjerg J

50 ansatte

Privat

Akustikplader

Konsulent ved Valeur Jan Skovdal udtaler, 

Opgaven for Troldtekt var en udfordring, da det for det første ikke var en typisk opgave med arrangering af møder og for det andet bød på mange forskellige elementer, der skulle afstemmes og struktureres i forhold til seminarerne. Derfor brugte vi også lidt længere forberedelse, før vi var klar til at gå i luften. Det var dog en rigtig spændende opgave for os, da den gav os nogle anderledes udfordringer end vi er vant til.

 

Salgschef ved Troldtekt A/S Bo Pedersen udtaler, 

Vi valgte at bruge Valeur til denne lidt atypiske opgave, da de for det første havde vist stor indlevelse samt gode resultater i det første projekt med kommunerne og for det andet fordi vi ikke selv har ressourcerne til at gennemføre kampagnen, i det omfang som kræves.

 

Da det som sagt var et lidt specielt projekt, havde vi meget sparring og dialog med Valeurs konsulenter under opstarten, da vi ville være sikre på, at vi greb det rigtigt an fra starten.

 

Samarbejdet med telekonsulenten forløb godt og enkelt. Begge vores sælgere bliver løbende fodret med positive tilkendegivelser om seminardeltagelse, så de nemt kan planlægge og afholde seminarerne. Valeur sørger med andre ord for at skrue op eller ned for tempoet, alt efter hvor mange tilkendegivelser der er i de forskellige geografiske områder. Samtidig oplever sælgerne, at seminardeltagerne er klædt rigtig godt på, når seminarerne afholdes.

 

I løbet af november har vi afholdt 10 seminarer med 8-10 deltagere og der er arrangeret yderligere 10 seminarer i december, på baggrund af Valeurs arbejde. De relationer vi skaber på seminarerne er værdifulde, da et evt. samarbejde er lig med langsigtede relationer. Desuden har seminarerne allerede kastet konkrete projekter af sig og vi har en klar forventning om vores investering bliver tilbagebetalt mange gange.”

 

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at finde de rette deltagere og øge seminartilmeldingen til dit seminar.