Salgsteam

 

 

 

 

 

Stephen Hjortnæs,
Sales Manager

Stephen elsker mennesker og det at sætte sig ind i kundernes forretning. Samtidig er han super nysgerrig på de generelle udfordringer, virksomhederne har – ikke mindst, når det handler om ny teknologi.

De tre faktorer: de menneskelige behov, virksomhedens mål og den teknologiske udvikling bruger han til at designe de personlige og ultra relevante kunderejser, der forventes i dag.

Telefonen ringer ikke længere af sig selv ude i virksomhederne. Derfor bruger Stephen al sin salgserfaring fra danske og internationale virksomheder til at hjælpe nye virksomheder med at skabe flow i forretningen.

I dag søger indkøberne information selv og er derfor ofte ”uddannede” på forhånd. Så Stephen hjælper med en fin-tunet salgs- og markedstilgang, som er tilpasset den enkelte kunde.

Da udviklingen inden for salg, marketing og service i høj grad bliver drevet af digitaliseringen, arbejder Stephen med at systematisere og automatisere processerne i virksomhedernes salgs- og marketingorganisationer og gøre dem smartere.

shj@valeur.dk

tlf. 5353 5380

 

Klaus Valeur Leffers,
Adm. Direktør & Partner

Valeur er en familieejet virksomhed, der blev etableret i 1992 af Karin Valeur.

I 2011 gennemgik Valeur et generationsskifte i form af et indgået partnerskab med salgs- og marketingchef Klaus Valeur Leffers. Og siden 30. november, 2016 har Klaus været Direktør for Valeur.

Generationsskiftet  har været med til at bevare Valeurs stærke position på markedet indenfor B2B-telemarketing, mødebooking, analyse og kundeservice. Valeurs konservative holdninger til virksomhedsdrift, bidrager til en solid og sund økonomi, der er lige så vigtig, som at have begge ben på jorden.