Salgsteam

 

 

 

 

 

Stephen Hjortnæs, CCO

Stephen elsker mennesker og det at sætte sig ind i kundernes forretning. Samtidig er han altid nysgerrig på de generelle markedstrends, som virksomhederne navigerer i – ikke mindst, når det handler om ny digital teknologi og samspillet med deres organisation.

Stephen har med sin baggrund i salg, salgsledelse og udvikling af sælgere gennem mere end 25 år, stor erfaring med at designe de personlige og værdiskabende kunderejser, der forventes af kunderne i dag.

Stephen bruger al sin erfaring fra danske og internationale virksomheder til at hjælpe virksomheder med at skabe flow i forretningen via fin-tunet salgs- og markedstilgang mod bedre lønsomhed, som er essentiel for vækst hos vores kunder.

Da udviklingen inden for salg, marketing og service i høj grad bliver drevet af digitaliseringen, arbejder Stephen med at systematisere, automatisere og integrere processerne i virksomhedernes salgs- og marketingorganisationer og drive salgsacceleration.

shj@valeur.dk

tlf. 5353 5380

 

Rikke Røjgaard, Partner og CEO 

Som partner og en del af ledelsen er det Rikke Røjgaards ambition, at accelerere den forretningsudvikling, som har flyttet Valeur fra en klassisk telemarketing-virksomhed til et konsulenthus, der agerer som strategisk bindeled mellem virksomheder og deres markeder.

Rikke er en ambitiøs leder, der altid går forrest i bestræbelsen på at hele teamet lykkes. Hendes dedikation bidrager til, at Valeur konstant udvikler sig, og bliver dygtigere til at skabe nye forretningsmuligheder for kunderne.