Salgsteam

 

 

 

 

 

Malene Krogsgaard,
Key Account Manager

Både salg og samarbejde glider bedst, når man plejer langsigtede og tillidsfulde relationer til de rigtige beslutningstagere. 

Malene Krogsgaard har mange års erfaring som leder og chef inden for salg, kundeudvikling og strategiske kontraktforhandlinger i offentlige og private virksomheder. 

Hun har bygget sit omdømme på værdier som ordentlighed, udvikling og dialog. Og hun er et vigtigt aktiv for dig med sit menneskekendskab og drive.

mkr@valeur.dk 

tlf. 27 85 68 38

 

Klaus Valeur Leffers,
Adm. Direktør & Partner

Valeur er en familieejet virksomhed, der blev etableret i 1992 af Karin Valeur.

I 2011 gennemgik Valeur et generationsskifte i form af et indgået partnerskab med salgs- og marketingchef Klaus Valeur Leffers. Og siden 30. november, 2016 har Klaus været Direktør for Valeur.

Generationsskiftet  har været med til at bevare Valeurs stærke position på markedet indenfor B2B-telemarketing, mødebooking, analyse og kundeservice. Valeurs konservative holdninger til virksomhedsdrift, bidrager til en solid og sund økonomi, der er lige så vigtig, som at have begge ben på jorden.

 

Per Skattum,
Senior Business Developer

Efter 15 år med ledelse af større og mindre kundeservice- og salgsorganisationer har Per Skattum opbygget stor erfaring indenfor rekruttering, salg, ledelse og forretnings forståelse.

Per har også en stor passion for at arbejde med mennesker og han sætter en stor ære i at tingene skal gøres ordentligt, så vi sikrer glade og loyale kunder til vores samarbejdspartnere og sikrer at deres kundeservice bidrager positivt til den samlede forretning.