Invokers A/S

Aarhus

50+ ansatte

Privat

Digitale løsninger

En strategisk samarbejdspartner

Invokers A/S bruger Valeur som en strategisk samarbejdspartner, når vi vil skabe forbindelse til nye, potentielle kunder. Valeur evner at åbne døre til de rigtige beslutningstagere inden for vores forretningsområde, og de sætter scenen på kvalificeret vis for vores efterfølgende kundemøder.

Valeur er både rådgivende og eksekverende i vores samarbejde. Deres tilgang og metode understøtter og bidrager til at styrke vores position på markedet som  af mobile applikationer til SAP, som leverer direkte værdi tilbage til virksomheden i form af optimerede processer og arbejdsgange.

Deres metode bygger på respekt for beslutningstagernes og specialisternes situation og tid. I fællesskab kombinerer vi bærende principper for inbound og outbound i et integreret og effektivt samarbejde, der udgør en hjørnesten i markedsføring og salg af Invokers’ kompetencer og ydelser.

 Jeg vil klart anbefale Valeur, hvis du ønsker opsøgende fokus på salgsmøder og adgang til svært tilgængelig beslutningstagere og specialister.

Kevin Hagemannn Petersen

CEO, Invokers A/S