NOVASOL – når kvaliteten følger med kvantiteten

I Valeur er vi vant til at kommunikere på et højt fagligt niveau med beslutningstagere i toppen af danske virksomheder.

Vores erfarne salgskonsulenter har lang livserfaring, erhvervserfaring og research med sig i bagagen, når de går i dialog med kunderne. 

Derfor kan du også trygt bruge os, når du retter initiativer imod særlige private målgrupper.

  • Når det er vigtigt at have nogen, der løser opgaven i din ånd og værner om dit brand
  • Når der er konkurrence på markedet, og tingene skal virke første gang
  • Når du vil vække den størst mulige tillid, og kunderne skal høre en moden stemme

Salgskonsulenter, der kan føre en ligeværdig dialog med kunderne, kan især skabe værdi i brancher, hvor det bliver lidt teknisk, eller der er tale om en tillidssag. Det kunne være salg af biler, finansielle ydelser og klimavenlige løsninger. Eller udlejning af huse:

Novasol, der udlejer ferieboliger i Danmark og i udlandet, gjorde brug af os, da man havde behov for at gøre en ekstra indsats over for husejere i Danmark og Sverige. 

”Valeurs konsulenter er superdygtige og dedikerede. Det tog kun en uge at forberede et ret stort set-up, og jeg kan se på konverteringsgraden, at de har været en stor hjælp for os,” fortæller Thomas Holm, Senior Vice President i NOVASOL.

NOVASOL håndterer selv sine vigtigste kunder. Men i perioder har man været udfordret på kapaciteten til at løfte andre prioriterede opgaver: validering og booking af kunder i kategorierne guld, sølv og bronze samt winback-dialoger med de husejere, som har valgt at opsige deres aftaler.

Derfor greb Thomas Holm fat i Valeur. 

 

Pipeline i Sverige

Hans kollega Charlotte Rønberg, Head of Home Owner – Retention,

stemmer i:

”Samarbejdet med Valeur har fungeret upåklageligt, og det skyldes til dels Valeurs mange modne medarbejdere, som bruger deres livs- og erhvervserfaring til at skabe relationer og forklare vores kunder om de fordele, de opnår hos os,” siger hun.

Charlotte Rønberg har også udnyttet Valeurs internationale kapacitet til at bearbejde udlejningsmarkedet i Sverige.

”Valeur har hjulpet os med at løfte det svenske marked ved at kontakte husejere og bygge en pipeline op,” fortæller Charlotte Rønberg og fortsætter:

”Valeur forstår vores kerneopgave og lever op til de forventninger, vi har. Så næste gang vi får brug for en ekstern partner, vil jeg selvfølgelig række ud til Valeur.”

 

Effektiv deleøkonomi

I Valeur går vi gerne ind som en task force, der hjælper med at kvalificere og udvikle dine leads. Så dine faste folk kan koncentrere sig om de modne opportunities.

Det er nemlig dyrt at have specialister in-house. Især hvis de skal stå standby til at løse ad hoc-opgaver på forskellige markeder, rettet imod forskellige kundesegmenter.

Men i Valeur har vi den nødvendige volumen, fordi vi servicerer mange virksomheder med hver deres peak-perioder. Derfor kan vi tilbyde en højt specialiseret salgsindsats i hele Skandinavien. 

Vi kan hjælpe dig med dine winback-dialoger, leadkvalificering, mødebooking, churnanalyser, konvertering af C-kunder, salgstræning mv.

Det er effektiv dele-økonomi, hvor du får hele effekten, men kun mærker en lille del af omkostningerne.

Kontakt os for en uformel dialog om, hvad vi kan gøre for dig.