Skandinavisk telemarketing på modersproget. Undgå de typiske kommunikationsbarrierer, med skandinavisk telemarketing på modersproget. Vi hjælper jeres virksomhed indgangen til nye markeder.

Skandinavisk telemarketing på modersproget

Valeur har et udpræget kendskab til hele det skandinaviske marked, og vi har erhvervet os en unik viden omkring de gældende markedsforhold. Derfor oplever vi ikke samme barrierer, når vi assisterer vores kunder med at komme ind på de respektive markeder.

 

Grundet Valeurs danske ejerskab og solide placering på det svenske, norske og finske marked, har vi de rette forudsætninger for at hjælpe din virksomhed med at trænge ind på det skandinaviske marked. I vores telemarketingafdeling har vi både danske, svenske og norske konsulenter, som alle har stor erfaring i B2B-salg og telemarketing. På denne måde har vi mulighed for at matche dig med en skandinavisk konsulent, som taler modersproget på det skandinaviske marked, du vil ind på.

Med Valeur som sparringspartner, er din virksomhed sikret et professionelt projektforløb med aldeles høj kvalitet. Dette skyldes b.la. vores omfattende branche- og landekendskab, hvilket sikrer at du ikke bliver mødt af kulturelle barrierer, som ellers er omfattende, når du opererer i udlandet.

 

Salg på det svenske og norske marked

Vi er bevidste om, at omkostninger forbundet med salgsaktiviteter uden for de danske grænser er større, end hvis du kun opererer i Danmark. Derfor betyder det meget for os at skabe ekstra gode salgsforudsætninger for din virksomhed, når vi arbejder med skandinavisk telemarketing.

Derfor klarlægger vores skandinaviske konsulenter følgende gennem samtalen med et potentielt emne:

Hvem i organisationen
er beslutningstageren

Årligt
indkøbsbehov

Nuværende leverandør
af produktet

Virksomhedens
generelle syn på produktet

Konsulenten tilbyder at arrangere møderne gennem opsøgende salgsarbejde eller ved at indhente relevante oplysninger, så din virksomhed selv kan viderebearbejde emnet – altså simpelthen skabe leadgenerering for din virksomhed.

 

Kontakt vores skandinaviske telemarketingafdeling for at høre mere om, hvordan Valeur A/S kan hjælpe din virksomhed med skandinavisk telemarketing og mødebooking.

Hvad siger vores kunder?

JOKA Packaging ApS

“Vi har fået identificeret en stor interesse for vores produkter, og fyldt vores pipeline godt op, så vores sælgere bruger mere tid på direkte salg ude hos kunderne. Det havde vi slet ikke kunnet opnå uden Valeurs professionelle indsats.”

Morten Juhlsgaard Jepsen, Managing Director
JOKA Packaging

Skandinavisk telemarketing på modersproget. Undgå de typiske kommunikationsbarrierer, med skandinavisk telemarketing på modersproget. Vi hjælper jeres virksomhed indgangen til nye markeder.