Mødebooker hos Valeur.

Find den rette mødebooker

Jahn Ottar Ruud

Konsulent

Jahn er en vores specialiserede internationale mødebooker, som primært arbejder indenfor Skandinavien. Jahn er oprindeligt fra Norge, men han har boet i Danmark siden 1990. Yderligere har Jahn boet i USA, hvor han også er uddannet. Jahn varetager primært projekter i Danmark og Norge, men grundet sine gode sprogkundskaber arbejder han også med kunder på det svenske og engelske marked.

Jahn besidder et stort kendskab indenfor insight selling, kommunikation, IT og digitalisering, hvorfor han har stor forståelse for både lederens, konsulentens og Key Account Managerens rolle. Her skaber Jahn kontakt og aftaler møder, som etablerer starten på varige relationer på vegne af vores kunder.

Jahn har en baggrund indenfor virksomhedskommunikation, branding og international marketing. Her har Jahn b.la. beskæftiget sig med større internationale virksomheder og varemærker, samt politisk kommunikation. Jahn har derfor stor erfaring indenfor både B2B og B2C.

Med en såvel strategisk som effektiv operationel tilgang til det opsøgende salgsarbejde, skaber Jahn merværdi for sine kunder. Han løser ofte opgaver, som henvender sig til større virksomheder, hvor han skaber åbninger til ledere og topledere, som ofte er svært tilgængelige.

Erik Kaae

Konsulent

Erik Kaae er en af vores meget erfarende mødebooker til industribranchen. Eriks karriere startede med en læreplads som maskinarbejder. Efterfølgende blev han ansat som rejsemontør, med opgaver både i Danmark og resten af Skandinavien. Her arbejdede han bl.a. med forskellige svejseopgaver i form af TIG, MIG og MAG. Grundet Eriks gode indblik i industri og produktion, varetager han en lang række forskellige opgaver for vores kunder på tværs af industrien.

Erik har en uddannelse inden for industriel design, og har bl.a. arbejdet en årrække med konstruktion af kraner. Siden hen tog salgsarbejdet over, og Erik Kaae har arbejdet som salgskonsulent af termostater, pressostater og udstyr til fjernvarme industrien. Erik har også været ansat ved en af Europas største virksomheder indenfor salg af plast råvare til danske industrier.

Med sin store kendskab til industri i form af hans forskellige roller som eksempelvis salgschef og produktionschef, er Erik i stand til at skabe indsigt og værdi i sit arbejde med mødebooking. Det er med til at skabe et troværdigt og professionelt samarbejde, hvilket resulterer i gode kvalitetsmøder for vores kunder.

’’Jeg har alle dage arbejdet indenfor industrien og befinder mig bedst i denne branche. Jeg har gode dialoger med kunderne, og det er af stor vigtighed, at de fornemmer, at personen i telefonen er en myndig person, som ved hvad han taler om. ’’

Ole Wachmann

Konsulent

Ole er en af vores internationale industrikonsulenter, som arbejder bredt på en lang række europæiske markeder. Ole er primært tilknyttet det danske og tyske marked, hvor han bringer sin tekniske indsigt i spil.

Oles kunder drager stor nytte af hans dybe kendskab til de tyske markedsforhold, gode sprogkundskaber og hans evne til at trænge ind på nye markeder. Netop denne evne er baggrunden for, at Ole også varetager projekter på det svenske og engelske marked.

Ole har en baggrund inden for eksport og salg på mange forskellige europæiske markeder, hvilket han til dagligt gør brug af, når han assisterer sine kunder med at skabe en åbning til nye markeder.

’’Jeg kan godt lide at arbejde med projekter, hvor man i fællesskab arbejder for at skabe merværdi i salgsprocessen. Jeg formår at sætte mig ind i forskellige problemstillinger, hvilket er essentielt i det opsøgende salgsarbejde.’’ – Ole Wachmann

Ingrid Hansen

Konsulent

Ingrid har i over 16 år arbejdet som mødebooker / konsulent hos Valeur A/S. Hun har i en ligeså lang periode haft et tæt samarbejde med vores kunder. Ingrid arbejder altid med stort fokus på indhold, udvikling, ejerskab og har samtidig været en dygtig sparringspartner og rådgiver på diverse projekter. Hun arbejder strategisk med kvalificering og bearbejdning af potentielle virksomheder, med henblik på at optimere salgsprocessen for vores kunder.

Ingrid har tidligere arbejdet med marketing og produktudvikling, samt produktion inden for plast- og maskinområdet som tekniker. På baggund af hendes tekniske erfaring, arbejder Ingrid primært med virksomheder der udbyder teknisk komplekse produkter eller ydelser.

 

 

Hanne Nilia Sørensen

Konsulent, Coach & Teamleder

Hanne Nilia Sørensen er vores erfarne mødebooker til rådgivning, revision og rekruttering. Derudover er hun også teamleder, konsulent og coach.
Hanne er drevet af udvikling og er ambitiøs på kundens, Valeurs og egne vegne. En af hendes store passioner ligger i strategisk vækst og udvikling af vores kunder, igennem opsøgende salgsarbejde og dialogskabelse med kundernes målgruppe.

Udover solid erhvervserfaring og bredt branchekendskab, har hun Universitets Diplom i Offentlig Ledelse og forskellige efteruddannelsesforløb, heriblandt merkonomkurser. Hun har tilmed indgående erfaring med afholdelse af eksterne salgsmøder på direktions – og bestyrelsesniveau, B2B-salg af ydelser i det private erhvervsliv og B2C.

Hanne har en baggrund i blandt andet Public Management og i en årrække, arbejdet som afdelingschef i hospitalsenheder og kommuner. Hanne har indgående erfaring med fx situationsbestemt ledelse, teamperformance, vækststrategier, organisationsudvikling, innovativ ledelses- og erhvervsrådgivning, projektledelse og rekruttering.

Hanne er yderst resultatorienteret og vant til at nå fælles mål, i samarbejde med både hendes kunder og teams. Som konsulent, mødebooker og underviser har Hanne arbejdet med mange forskellige kunder og brancher, men hendes primære arbejdsområde er inden for erhvervsrådgivning, lederudvikling, revision, rekruttering og IT.

Sascha Mauel

Konsulent

Mangler du en international mødebooker? Sascha er en af vores dygtige internationale mødebookere med speciale i det tyske marked. Sascha er opvokset i det dansk-tyske grænseland og har derfor både dansk og tysk som modersmål. Derudover har Sascha arbejdet på flere internationale markeder, og er yderligere flydende i græsk og engelsk. Grundet Saschas internationale kompetencer, interkulturelle forståelse og gode sprogkundskaber, varetager han en lang række forskellige opgaver både på det tyske og danske marked.

Sascha har stor erfaring indenfor kundesupport i IT-og softwarebranchen, hvor han bl.a. har stået for Inbound-Support. Derudover har Sascha arbejdet med procesoptimering og Quality Assurance, hvor han har forbedret arbejdsprocesser og identificeret problemstillinger for flere softwarevirksomheder.

Med sin store opmærksomhed på kundeservice er Sascha i stand til at skabe værdi for sine kunder, ikke mindst også via sin tekniske viden omkring IT og Software. Det er med til at skabe en nærværende og professionel tilgang i Saschas daglige arbejde med opsøgende salg og mødebooking på Valeurs internationale markeder. Han ved præcis, hvordan man nedbryder barriererne, og skaber en god kontakt på tværs af grænserne, både kulturelt og geografisk. Det er til stor fordel for både danske og tyske kunder, da de oplever en betydelig forskel i forhold til deres markedsposition og salgsstrategi.

”Jeg betragter mig selv som et kulturelt blandingsprodukt med en bred forståelse for kundernes forskellige behov. Jeg har en struktureret og service-mindet tilgang til problemstillingerne, og jeg har et godt øje for detaljerne, samtidig med at jeg altid lægger et opmærksomt øre til det, kunden har på hjertet.”

Flemming Jensen

Konsulent

Flemming er en del af vores specialiserede internationale mødebookere / konsulenter, som primært arbejder inden for Skandinavien. Han er vores svenske mødebooker og oprindeligt fra Sverige, men han har arbejdet og boet i Danmark siden 1990. Flemming er ansvarlig for forskellige projekter i Danmark og Sverige og besidder et stort kendskab i forhold til brancher som kommunikation, IT, retail business og industri.

Flemming er ekspert i at skabe kontakt til de rigtige beslutningstagere og aftaler møder, der etablerer dialog og starten på varige relationer på vegne af vores kunder.

Flemming har mere end 15 års erfaring med salg og kundeservice. Han har bl.a. beskæftiget sig som salgsleder hos Sunoco og været ansvarlig for at opbygge det svenske marked fra bunden. Samtidig har han også en baggrund som elite sportsudøver med over 250 ishockeykampe i den Danske Eliteserie. Flemming har også i en årrække arbejdet som spilleragent på tværs af Europa og været ansvarlig for kontraktforhandlinger og rekruttering.

 

Ronni Lykke Møller

Konsulent

Ronni har været hos Valeur i over 10 år, og har primært haft ansvaret for nogle af vores største kunder og projekter. Som mødebooker arbejder Ronni med at arrangere møder med svært tilgængelige c-level beslutningstagere.  

Ronni er meget dedikeret og effektiv i at oprette værdiskabende dialoger med nøglepersonerne hos nogle af Skandinaviens såvel som Europas største virksomheder. Processen kan være tidskrævende men derfor er de møder som Ronni leverer også af højeste kvalitet.  

Hvis du mangler en mødebooker til at etablere kontakten med c-level beslutningstagere og samtidig levere relevante salgsmøder, så er Ronni den rette til jeres opgave.  

 

 

Ole Gissel

Konsulent & Teamleder

Ole er en af vores 4 teamleder hos Valeur. Udover at være teamleder er han naturligvis også en yderst erfarne mødebooker. Ole har en lang erfaring med mødebooking til erhvervsskoler og har bl.a. skabt positive resultater for Københavns Tekniske Skole, Syddansk Erhvervsskole, Erhvervsakademi Lillebælt, samt været ansvarlig for VEU Center Østjyllands kompetenceforsynings projekt.  

Ole har desuden også booket møder vedrørende praktikpladser for Region Hovedstaden.  

Som mødebooker er Ole serviceminded og løsningsorienteret. Han har en god situationsfornemmelse, der gør at han møder vores kunder og deres målgruppe i øjenhøjde, og dermed er i stand til at sikrer gode resultater på baggrund af kvalitetsmøder.  

Bodil Fur

Konsulent & Teamleder

Bodil har mere end 30 års erfaring med B2B salgsarbejde, både i form af internt og eksternt salg. Hos Valeur arbejder hun primært som mødebooker til produktionsvirksomheder og til landbruget. Bodil har desuden arbejdet en del med specialprodukter, hvor produktkendskab altid er en vigtig del af salgsarbejdet.  

Udover at være erfaren konsulent, er hun også én af vores fire teamledere. Som mødebooker er hun teknisk nysgerrig og tager altid ejerskab i sit arbejde. Bodils samarbejdspartnere er større virksomheder både på nationale og internationale markeder.  

Bodil har en baggrund som laborant, men begyndte i 1988 at arbejde som salgskonsulent med fokus på opsøgende salg, kundepleje og mødebooking. Mangler du mødebooker til din produktionsvirksomhed? Så er Bodil den rette konsulent til jeres opgave.  

Pierre Wigant-Bjerre

Konsulent

Med over 20 års erfaring inden for mødebooking og telemarketing, er Pierre vores ekspert mødebooker til business intelligence. Han har været ansat som Booking Manager hos nogle af landets største software virksomheder, og kender derfor branchens udfordringer og muligheder.  

Som mødebooker er han bekendt med komplekse løsninger og kommunikerer effektivt med målgruppen, hvilket er med til at minimere spildtiden når han er i dialog med beslutningstagere.  

Hans erfaring er med til at skabe IT-virksomheder flere kvalitetsmøder med potentielle nye kunder, og mere vækst i form af flere købeklar leads.  

Søren Udesen

Konsulent

Søren har som mødebooker mange faste kunder, der har samarbejdet med Valeur i flere år. Derfor har Søren indgående kendskab til sine kunders produktområde og arbejder ofte direkte i deres CRM for netop at optimere og kvalificere processen.

Søren har mere end 40 års erfaring med salg, rådgivning og kundeservice. Men han startede sin karriere som shippingelev hos Hecksher & Søns Eftf. I dag arbejder Søren på tværs af brancher, lige fra de offentlige jobcentre til industri og produktionsvirksomheder.

Søren repræsenterer altid Valeurs kunder på en respektfuld måde og med stor troværdighed i sine samtaler:

“Min mangeårige erfaring har givet mig evnen til at sætte mig ind i forskelligartede virksomheder og løse en given opgave. Jeg sætter en ære i at være grundig i mit arbejde samt levere et resultat, jeg kan stå inde for”.

Kim Erik Jensen

Konsulent & Teamleder

Kim er mødebooker og teamleder hos Valeur A/S. Han er personligt ansvarlig for flere projekter for virksomheder, der sælger IT-sikkerhed og software. Kim har haft en karriere inden for salg, virksomhedsledelse og forretningsudvikling, og har bl.a. arbejdet som sales manager, direktør, bestyrelsesmedlem og forretningskonsulent i eksempelvis landbrugsbranchen og i den internationale maritime branche.

Kim har mere end 15 års erfaring med opsøgende salgsarbejde og mødebooking. Før hans tid i Valeur, har han bl.a. arbejdet som produktchef og reklame- og erhvervskonsulent for nogle af landets største aviser og forlag. Efterfølgende var Kim en årrække adm. direktør for Seapress Aps og havde forskellige roller som business consultant hos MDC- Maritime Development Center. 

Kim bruger meget af sin fritid som blogger, coach og foredragsholder. Han underviser modne mænd i bl.a. sundhed, selvværd og sociale relationer. 

Jonatan Lerche Senior

Konsulent

Med en akademisk baggrund indenfor medievidenskab og flere års erfaring med konsulent- og kommunikationsarbejde har Jonatan erhvervet sig en bred pallette af kompetencer og færdigheder, der sætter ham i stand til at arbejde effektivt og målrettet som mødebooker til kommunikationsbureauer.  

Samtidig har han også erfaring med strategisk kommunikation, salg og markedsføring, herunder også branding samt intern og ekstern kommunikation med fokus på både målgruppe, målsætning, stakeholders samt omsætning. 

Som mødebooker til kommunikations- og reklamebureauer, har Jonatan ansvaret for at afdække kundens behov og i hans tilgang til målgrupper og medier arbejder han med åbenhed, dialog, udvikling og tilpasning som værktøjer i hans kommunikation. Jonatan er dygtig til at omsætte hans kompetencer til værdiskabende kommunikation og flere kvalitetsmøder for vores kunder.  

Tiff Sarahmaia Johannsen

Konsulent

Som mødebooker til uddannelsesinstitutioner og jobcentre er Tiff en del af vores specialiserede mødebookere, der assisterer med at arrangere flere kvalitetsmøder til job- og virksomhedskonsulenter. Hun har selv arbejdet i kommunalt regi med beskæftigelsesområdet, og har en baggrund som socialrådgiver og mødebooker for B2B-virksomheder og offentlige institutioner.  

Som mødebooker er Tiff ekspert i at komme i kontakt med de rigtige beslutningstagere og dermed finde flere jobåbninger og praktikpladser til jobsøgende eller hjælpe uddannelsesinstitutioner med flere kursusdeltagere inden for bestemt fag.  

Tiff har, ligesom alle vores andre mødebookere, selv ansvaret og ejerskab af hendes projekter og med hendes samarbejdspartnere.  

 

Lene Kragelund

Konsulent

Lene har en bred erfaring med at booke møder til bl.a. jobcentre og erhvervsskoler og bruger sin store erfaring til at lave kvalitetsmøder imellem jobkonsulenter og virksomheder. Nogle af Lenes samarbejdspartnere er eksempelvis Akademikerne, Jobcenter Favrskov, Jobcenter Skive og Mercantec.

Som mødebooker til jobcentre og erhvervsskoler er det Lenes primære opgave at arrangere gode møder, som giver virksomhedskonsulenter og deres institutioner den rette værdi. Lene har selv ejerskab i hendes projekter, hvor hun samtidig agerer som sparringspartner og rådgiver for vores kunder.  

Inden hun kom til Valeur, var hun ansat hos TMPO med ansvar for tegning af pension og forsikring for private. Derudover har Lene en 18 år lang baggrund som souschef hos Statoil.  

Randi Knudsen

Konsulent

Mangler du en mødebooker til offentlige institutioner? Så er Randi den rette konsulent til jeres projekt. Hun er en yderst erfaren mødebooker, der i en årrække har arbejdet med at etablere møder imellem offentlige institutioner og virksomheder på tværs af landet.  

Hendes positive resultater er med til at få flere uddannet akademikere i arbejde, hvilket er med til at forbedre virksomhedernes konkurrenceevne, og give akademikere landet over en god start på deres karriere. Randi sikrer jeres institution flere kvalitetsmøder med de rigtige beslutningstagere.  

Randi har en baggrund inden for administration og har endda arbejdet som selvstændig frisør, før hun blev mødebooker hos Valeur.  

Værdien af modne mødebookere

Ønsker du en professionel mødebooker, der sikrer jeres virksomhed flere kvalitetsmøder og sætter gang i mere vækst? Med en mødebooker fra Valeur får jeres sælgere mere tid til at lukke flere aftaler med potentielle kunder, frem for at bruge tiden på opsøgende salgsarbejde. Vores mødebookere kender din branche og vejen til de rigtige beslutningstagere, hvilket resulterer i flere salgsmøder i din sælgers kalender og flere nye potentielle kunder.

Vores modne mødebookere har en gennemsnitsalder på 45 år og har erfaring fra erhvervslivet og forskellige brancher. En mødebooker hos Valeur er dedikeret og tager ejerskab om det specifikke projekt, hvilket gør, at du i mange tilfælde kommer til at betragte mødebookeren som en del af din egen virksomhed og personale.

 

Find den rette mødebooker til jeres opgave

Brug søgningen nedenunder til at finde jeres branche eller industri, og søg efter den rette mødebooker til jeres virksomhed. Kan I ikke finde den rette? Kontakt os og vi vil gøre vores bedste for, at finde en mødebooker som passer til jeres virksomhed og branche. Du kan se og læse nogle af vores cases her og på vores case-side