Få hjælp til at tiltrække de helt rigtige seminardeltagere. Vi hjælper dig til at opnå resultater ved at finde frem til den rette målgruppe, de rette seminardeltagere og indhente en seminartilmelding til dit seminar.

Få de helt rigtige seminartilmeldinger

Produktfremvisning, kurser, konceptpræsentation og andre former for seminarer bliver i udbredt grad benyttet som salgsfremstød i mange virksomheder og organisationer. Her er det vigtigt, at man som virksomhed formår at tiltrække de helt rigtige deltagere, alt efter hvilket formål det pågældende seminar tjener. Med en telemarketingindsats kan vi hos Valeur A/S bl.a. hjælpe din virksomhed med at finde og tiltrække de rigtige deltagere og dermed øge seminartilmeldingen til dit seminar.

“For nyligt kørte vi bl.a. en kampagne for et seminar om online marketing, hvor Valeur stod for at skaffe deltagere til seminaret. Vi vender altid tilbage til Valeur, da vi ved, vi får et professionelt produkt udført af seriøse mennesker, der holder, hvad de lover, og arbejder yderst effektivt.” – Novicell.

Seminarafholdelse øger muligheden for salg

Mange virksomheder vælger at afholde et seminar for kunder og andre samarbejdspartnere for at opnå øget kendskab, gennemsigtighed og i sidste ende øget mulighed for salg.

Hos Valeur hjælper vi dig til at opnå resultater ved at finde frem til den helt rette målgruppe, den helt rette person og i sidste instans indhente en seminartilmelding til dit seminar. Vi gør det ud fra de samme principper som i mødebooking og andet opsøgende salgsarbejde og med stor respekt for modtageren. Du er således sikker på, at din invitation til det pågældende seminar overleveres med troværdighed og faglighed, hvormed du øger sandsynligheden for at få det rette antal deltagere og ikke mindst de helt rigtige seminartilmeldinger.

Valeur har arbejdet med meget varierede budskaber, som er rettet mod vidt forskellige målgrupper. Derfor har vi en bred kompetenceflade blandt vores medarbejdere, hvorfor vi kan foretage seminartilmeldinger indenfor alt lige fra IT-seminarer med høj teknisk faglighed til ledelsesseminarer for højtuddannede ledere.

 

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at finde de rette deltagere og øge seminartilmeldingen til dit seminar.