Få rådgivning og hjælp til udarbejdelse af salgsmateriale. Valeur kan hjælpe med at rådgivning og udarbejdelse af salgsmateriale forud for den opsøgende salgsindsats eller som opfølgning ved mødebooking.

Salgsmateriale

Valeur A/S er den ideelle samarbejdspartner med mødebooking og telemarketing, hvor sparring og anden rådgivning er let tilgængelig for vores kunder. Dermed bidrager vi til at opjustere den opsøgende indsats sammen med den øvrige markedsføringsstrategi.

Vi er din rådgivende partner

Vores modne stab af konsulenter står for at skabe relationen mellem din virksomhed og det respektive emne. Men vi er også din rådgivende partner med henblik på at fremme potentielle salgsmuligheder. Derfor har vi gennem mange år ydet rådgivning og udarbejdet forskellige former for salgsmateriale for flere af vores kunder både i Danmark og i udlandet.

 

Vi kigger med uvildige øjne på salgsmaterialet

Valeur kan være din sparringspartner omkring din virksomheds salgsmateriale forud for den opsøgende salgsindsats eller som opfølgning ved mødebooking. Sparring omkring salgsmaterialet sker i samarbejde med vores konsulenter, som har erfaring og viden omkring den opsøgende indsats. Vores konsulenter har en høj uddannelsesmæssig baggrund inden for kommunikation og analyse, og deres viden og erfaring sikrer det rette faglige niveau til at give dit salgsmateriale den helt rette vinkel og et skarpt budskab.

Vi giver gerne dit materiale et uvildigt gennemsyn.

  • Hvad har I af materiale?
  • Hvordan skal det bruges?
  • Hvordan kan det ændres i forhold til budskab, målgruppe, tekst og udformning?

 

Kontakt os i dag hvis du har et konkret behov eller blot til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan være behjælpelig med dit salgsmateriale. Du kan se vores løsninger her.