B2B leadgenerering med telemarketing.

B2B leadgenerering

Få flere kundemøder og mere salg med lunkne leads

Ønsker du et stærkere samarbejde mellem jeres marketing- og salgsafdeling, med fokus på B2B leadgenerering, der sikrer jeres virksomhed større vækst? Hos Valeur forvandler vores mødebookere lunkne leads fra jeres hjemmesiden til møder i sælgernes kalender.  

Den traditionelle beslutningsproces for B2B-kunder har ændret sig drastisk. Kunder kan researche produkter, sammenligne ydelser og evaluere alternativer uden at være i dialog med leverandører. Faktisk træffer 57% af B2B-kunder en købsbeslutning uden indblanding fra salg. 

B2B kunder bruger mere tid under beslutningsprocessen på at fordybe sig i content, produktinformation, anbefalinger og casesDet stiller derfor større krav til marketing, der i gennemsnittet bruger 65% af deres budget på leadgenereringMen kun 25% af alle leads genereret af marketing bliver kontaktet af Account Managers.  

Så hvad sker der med de resterende 75% leadsDe forlader jeres hjemmeside og går oftest til spilde. 

 

B2B leadgenerering i en digital beslutningsproces

B2B leadgenerering i en digital beslutningsproces.

B2B leadgenereringsproces med Valeur

Vi har udviklet et koncept, der hjælper salg og marketing med at få mere ud af de leads der forlader jeres hjemmeside, så de bliver kvalificeret, plejet, behovsafdækket og transformeret til arrangerede møder til din virksomhed.  

Med B2B leadgenerering fra Valeur, får jeres virksomhed en klar struktur for generering af leads fra hjemmesiden og dermed flere kunder i forretningen. Samtidig sikrer vi også et mere konkurrencedygtigt samarbejde mellem jeres marketing- og salgsafdeling. Vores erfarne konsulenter er eksperter i opsøgende salgsarbejde, hvilket resulterer i frigivelsen af flere ressourcer til jeres Account Managers og mere tid til potentielle nye kunder.  

B2B leadgenerering med Valeur sikrer jeres virksomhed: 

 

Kvalificering af
leads

Behovsafdækning 

Flere kvalitetsmøder

Større vækst

Undgå at jeres marketingbudget går til spilde

Salgs– og marketingchefer er enige om, at mindst 50% af deres salgstiltag og 50% af deres leadgenereringsbudget går til spilde på leads som aldrig bliver kontaktet.  

De 2 primære årsager til dette er  

–  93% af Account Managers mener at leads leveret af marketing er i dårlig kvalitet. 

–  40% af Account Managers mener at opsøgende salgsarbejde er det sværeste i deres salgsproces. 

 

Det kan være svært for Account Managers at finde de nødvendige kontaktoplysninger og dermed komme i dialog med de rigtige beslutningstagere Opsøgende salgsarbejde er oftest en tidskrævende proces, der kræver nogle specifikke værktøjer og en vis erfaring. Erfaring som Valeurs konsulenter besidder.  

 

Valeur er bindeleddet mellem marketing og salg

Hos Valeur er vi eksperter i at bringe jeres marketing- og salgstiltag tættere sammen med B2B leadgenerering. Som et led i jeres leadgenereringsproces, hjælper vi jeres virksomhed med at skabe mere vækst og opnå en større omsætning ved, at få mere ud af jeres leads. Vores erfarne konsulenter forvandler lunkne leads til mødeklar emner i jeres pipeline.  

 

Få en rådgivende partner til lead segmentering

Med en strategisk tilgang til lead segmentering og mødebooking sikrer vi, at alle jeres leads modtager den rette kontakt i forhold til deres specifikke behov. I samarbejde med jeres virksomhed, udvælger vi bestemte segmenteringskriterier, som afgør hvem der skal kontakte individuelle leads og med hvilket budskab.

Efter at et lead er kommet ind på jeres hjemmeside, bliver vores konsulenter automatisk informeret, og sørger efterfølgende for at segmentere det i forhold til bestemte kriterier. Derefter tager vores konsulenter kontakt med det formål om at hjælpe det pågældende lead videre i beslutningsprocessen.

Hvis et lead er modent nok, arrangerer vi et møde til jeres Account Managers. Dermed sørger vi for, at jeres Account Managers kommer i dialog med flere potentielle nye kunder, og samtidig skabe større mulighed for mere salg.

Selve processen for lead segmentering kan ses nedenunder.

 

Lead segmentering med Valeur A/S

Lead segmentering med B2B leadgenerering.

 

Ønsker du en mere ud af jeres marketingbudget, en effektiviseret leadgenereringproces og flere varme leads til jeres Account Managers? Kontakt Valeur i dag, og hør hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med B2B leadgenerering og telemarketing i den digitale beslutningsproces og færre spildte leads.