Kvalificering af leads med Valeurs konsulenter

Kvalificering af leads

 

Validér emner og inbound henvendelser

Uanset om din liste af leads stammer fra en søgning i vores omfattende database, eller om den er resultatet af jeres inbound marketing-indsats, så tilbyder vi at følge og på jeres kvalificering af leads.

Sandheden er, at 7 ud af 10 marketing-leads aldrig bliver fulgt op på. Nogle gange på grund af regulær travlhed, men ofte fordi denne type leads falder ned mellem de stole, som henholdsvis salg og marketing sidder tungt på.

 

Hastighed og vedholdenhed

Når det handler om leads, der aktivt har downloadet content og afgivet permission til at blive fulgt op på, så handler det om at være effektive i opfølgningen.

Faktisk viser det sig, at 35-50% af alle salg går til den leverandør, der først følger op på et potentielt lead, og succesraten er hele 60 gange højere, hvis man kontakter leadet indenfor den første time i forhold. Derfor er vi tæt integreret med vores kunders CRM-systemer, så vi kan agere hurtigt og effektivt, på kvalificering af leads og når nye leads giver sig til kende. At bearbejde en lead-liste fra en database handler også om at være standhaftig. 80% af alle salg kræver mindst fem opfølgende kontakter, og 44% af alle interne sælgere giver op efter den første opfølgning. Derfor giver det i mange tilfælde mening at outsource denne del af virksomhedens salgsarbejde til salgskonsulenter, der er trænet i netop vedholdenhed.

 

Valeur har 25 års erfaring med lead management 

Vores Business Development Managers er erfarne, kompetente og disciplinerede. Samtidig er kvalificering af leads deres eneste fokusområde, og det gør dem i stand til effektivt at kunne afklare potentialet i hvert enkelt lead.

Vi arbejder på tværs af kanaler og tilbyder at kvalificere leads via telefon, mail og LinkedIn. Sammensætningen af kanaler afhænger typisk af den specifikke branche og emneliste.

Samtidig integrerer vi op imod alle førende CRM-systemer,

Kvalificering af leads med Hubspot
Kvalificering af leads med Microsoft CRM
Kvalificering af leads med Super Office
Kvalificering af leads med Pipedrive
Kvalificering af leads med WebCRM
Kvalificering af leads med Leadfeeder

hvilket betyder, at vi både kan reagere på indkommende henvendelser og opdatere jeres pipeline i real-tid.

Kontakt Stephen Hjortnæs på tlf. 53535380 eller på shj@valeur.dk for at høre mere.