Søg
Telemarketing

Specialister i B2B-telemarketing

Som markedet ser ud i dag, kan virksomheder ikke længere forvente, at kunderne selv ringer ind med en ordre. For at kunne gøre sig gældende på et marked er det derfor altafgørende, at din virksomhed selv er opsøgende.

Mødebooking og opsøgende salg består i at åbne døren mellem din virksomhed og en potentiel kunde - og hos Valeur A/S er vi specialister i at åbne døren mellem virksomheder og potentielle kunder.

Med 25 års erfaring i telemarketingbranchen, har vi et gennemtestet produkt, hvor vi har været med til at åbne utallige af døre til mersalg og nyt samarbejde mellem virksomheder og potentielle kunder i forskellige brancher.

Vores telemarketingydelser

Vi opererer bredt inden for telemarketing, så for at sikre et perfekt afsæt og kontinuerlig succes for dig som kunde, arbejder vi med faste rutiner, som tilgodeser hvert enkelt led i processen. Du kan læse mere om vores produkter og de værdiskabende rutiner på de øvrige sider:

Vi opererer hovedsageligt på B2B markedet med et konstant fokus på at arrangere det helt rigtige møde på det helt rigtige tidspunkt, så det giver mening og værdi for din virksomhed nu og her. Måden, hvorpå vi opnår det, er gennem et strategisk salgsarbejde med din virksomhed.

Det strategiske salgsarbejde

Når vi er i indledende dialog med en potentiel Valeur-kunde, oplever vi ofte, at kundens succeskriterie er antallet af møder. Men hos Valeur


har vi midlertidig en anden tilgang til telemarketing - en tilgang, der gør, at vi hellere bruger begrebet opsøgende salgsarbejde end telemarketing. Denne tilgang gør også, at vi ikke betegner vores medarbejdere som phonere, telefonsælgere eller lignende, men som specialiserede konsulenter i opsøgende salgsarbejde.

"Samarbejdet med Valeur giver os struktur i det opsøgende salgsarbejde i hverdagen, hvilket altid har været en udfordring for os", Torben Lund, Danbolig.

Vores succeskriterie er ikke, hvor mange møder vi arrangerer for dig, men hvad du får ud af de møder, vi arrangerer for dig og din virksomhed.

Læs mere om vores strategiske salgsarbejde her.

Værdien er modne medarbejdere

Vores medarbejdere har en gennemsnitsalder på 45 år og har erfaring fra erhvervslivet, hvilket gør dem i stand til at sætte sig i dit sted og føre en dialog, der i sidste ende giver din virksomhed et dybdegående indblik i dit marked og selvfølgelig et arrangeret møde, der hvor et møde giver mening nu og her.

Alle medarbejdere er dedikerede og tager ejerskab om deres opgaver, hvilket gør, at du i mange tilfælde kommer til at betragte dem som en del af din egen virksomhed.

"Samarbejdet med telekonsulenten Pia har fungeret tæt på optimalt. Hun er faldet godt ind i rollen som første led og vi betragter hende i dag som en medarbejder, der sidder i den anden ende af bygningen", Dorte Madsen, Chefkonsulent, PeopleTools.

Kontakt os i dag til en uforpligtende snak eller brug kontaktformularen til højre for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med opsøgende salg.

 

Kontakt Valeur Telemarketing

Referencer

:: MailTalk™

...Valeur har hjulpet os med at opbygge en salgspipeline. :: Læs mere