Valeur søger vækstorienteret og tech-savvy medlem til bestyrelsen

I Valeur leverer vi stærke kommercielle løsninger til førende virksomheder inden for B2B salg samt digital kundeservice og forretningssupport.

I de senere år har vi professionaliseret og fremtidssikret virksomheden med et generationsskifte samt etableret en group-struktur på vores to forretningsben, Valeur A/S (salgssupport) og Valeur Customer Service A/S. 

Vi driver en bundsolid virksomhed med en 30-årig historie. I 2022 præsenterede vi et rekordregnskab, og vi har lutter triple A-ratings. Samtidig arbejder vi målrettet med at styrke vores ESG-profil. Et arbejde, vi lige nu er nomineret til en af Årets SMV-priser for. Begge selskaber er inde i en rivende udvikling, og vi skal videre og løfte os til næste niveau.

Med Michael Ejby (fmd.), Kristoffer Okkels, Rikke Røjgaard og undertegnede er vi ledelses- og bestyrelsesmæssigt allerede meget kunde-centriske og stærke på e-commerce, digital forretningsudvikling og kommerciel markedsudvikling.

Alligevel er vi på udkig efter endnu et eksternt bestyrelsesmedlem, som har spidskompetencer inden for salg og kundeservice, og som har nysgerrighed og netværk til at kunne se fremtiden for sig og medvirke til at udvikle (digitale) forretningskoncepter, der skaber vækst for vores kunder i ind- og udland.

Vi forestiller os, at du har en stærk kommerciel baggrund og indsigt i, hvordan ny teknologi kan gøres anvendelsesorienteret, så vi kan bruge den til at optimere forretningsprocesser internt og i det løbende samarbejde med vores kunder. Det er vigtigt, at du har erfaring med og stærk kommerciel forståelse for den forretningsmæssige værdi af at arbejde datadrevet i den løbende forretningsudvikling. 

Du skal tænke i værdiskabelse for vores kunder og medvirke til fremsynet at fastlægge fokusområderne i vores forretningsmæssige roadmap. Det er ikke vigtigt for os, at du allerede har en lang række bestyrelsesposter på CV’et. Vi kigger også efter up-coming talenter med den rigtige profil og det rigtige drive.

 

Ønsker du at vide mere?

Hvis du tænker, at DU er den helt rette profil, og dette er den helt rigtige udfordring for dig, må du ikke tøve med at stikke en føler ud til mig eller Michael Ejby.

En motiveret ansøgning inkl. CV bedes sendt til kl@valeur.dk. Der er ansøgningsfrist d. 12. april 2023.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte CEO Klaus Valeur Leffers på tlf. 2684 6212 eller mail: kl@valeur.dk