Valeur får ny hjemmeside.

Valeur går i luften med en ny hjemmeside

Design som afspejler vores høje kvalitet

Vores hjemmeside er Valeurs ansigt udadtil, og det er oftest herfra, at nye kunder skaber det første billede af, hvem vi er, og hvad vi står for. Derfor har vi arbejdet på højtryk for, at inkorporerer vores image i det nye design og indhold. Kvalitet er helt central for Valeur, og det skal vores nye hjemmeside udstråle.

Vi har yderligere implementeret en ny feature, som sikrer mere tilgængelighed for vores kunder. Vi oplever tit, at besøgende har et enkelt spørgsmål, som de gerne vil have svare på med det samme. Derfor har vi udarbejdet en chat-funktion, så du hurtigt kan komme i kontakt med os i løbet af arbejdstiden.

 

En ny platform for vores kunder

Vores nye hjemmeside er skabt ud fra ideen om at tilbyde en brugbar platform for vores kunder. Vores kunders behov er altid i centrum, og derfor har vi lagt fokus på, at vores hjemmeside skal være et strategisk og anvendeligt værktøj for mødebooking. Vi har b.la. udarbejdet nye brugbare kundefortællinger, som giver et konkret eksempel på, hvordan Valeur kan skabe værdi for din virksomhed. Derudover har vi skabt nyt inspirerende indhold, som vores kunder altid kan drage inspiration fra.

 

www.valeur.dk udbyder nu tre forskellige sprog

Valeur har i mange år haft et stort fokus på samhandlen mellem Danmark og Tyskland, og Valeurs internationale strategi er gradvist blevet udvidet. Senest åbnede Valeur et kontor i Hamborg for at kunne understøtte både danske og tyske virksomheder, som gerne vil skabe nye forretningsmuligheder på tværs af grænsen.

Derfor var det helt naturligt, at hjemmesiden også skulle udbydes på tysk, så vi kan supporterer vores kundebase i Tyskland på samme niveau som i Danmark. Vi er derfor glade for, at vi nu også kan præsentere www.valeurmarketing.de. Foruden vores danske og tyske hjemmeside, kan vi også præsentere vores engelske udgave, som henvender sig til alle vores internationale markeder.

 

Fra 1998 til 2019

Valeur har som virksomhed udviklet sig enormt meget over de sidste 27 år. En tydelig indikation på denne proces er udviklingen af vores hjemmeside over de sidste 21 år. Se med nedenunder, når vi rejser tilbage til 1998 og til den hjemmeside, hvor det hele startede. 

 

Valeur får ny hjemmeside.

6. marts 2019

 

Valeurs hjemmeside fra 2011.

9. marts 2011

 

Valeurs hjemmeside fra 2005.

26. oktober 2005

 

Valeurs hjemmeside fra 2003.

28. maj 2003

 

 

Valeurs hjemmeside fra 1998.

11. november 1998

 

Meget har ændret sig de sidste 21 år, men nogle ting forbliver uændret. Hos Valeur er det vores evne til at booke kvalitetsmøder for vores kunder. Mangler du hjælp til mødebooking?