Emner og segmentering med Valeurs konsulenter

Uddannelse og arbejdsmarked

 

Siden Valeurs etablering for mere end 25 år siden, har vi arbejdet for organisationer med tilknytning til uddannelsessektoren og arbejdsmarkedet. Dermed har vi opbygget et stort kendskab til de særlige mekanismer, der gør sig gældende, når det drejer sig om for eksempel efteruddannelse, jobaktivering eller overgangen fra studieliv til arbejdsliv.

 

Beskæftigelse i balance

Ét af vores kerneområder i Valeur er evnen til at identificere virksomheder, der har behov for at udvide deres arbejdsstyrke. Hvad enten det drejer sig om virksomheder, der ønsker at etablere praktikpladser, ansætte nyuddannede eller hjælpe med at bringe folk ud af ledighed gennem jobaktivering, så har vi rig erfaring med denne type opgaver.

Vi ser det som en af vores fornemste opgaver at gøre arbejdsmarkedet mere åbent og transparent. For sandheden er, at 6 ud af 10 stillinger aldrig bliver slået op, og at mere end hver fjerde nyansatte får jobbet gennem netværk. 

Hos Valeur ønsker vi at gøre arbejdsmarkedet mere tilgængeligt for alle, og derfor hjælper vi blandt andet jobcentre og uddannelsesinstitutioner med at booke møder med virksomheder, der har et aktuelt eller kommende behov for at udvide deres medarbejderstyrke.

 

Efteruddannelse for livet

Danske virksomheder bruger årligt 15 milliarder på efter- og videreuddannelse, og med knap 4.000 forskellige tilbud er der stor konkurrence om virksomhedernes gunst. Derfor har vi gjort det til et fokusområde at hjælpe både private og offentlige aktører med at bringe deres uddannelsestilbud ud i markedet.

Med mange års erfaring har vi ikke kun indsigt i, hvilke virksomheder, der typisk har behovet for efteruddannelse, men vi har i mange tilfælde også gode relationer med de konkrete HR-og uddannelseschefer, der afgør, hvem der får budgettet. Derfor kan vi tilbyde en effektiv proces, når VUC’er, A-kasser og andre aktører går i markedet med nye uddannelseskampagner.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe, er du velkommen til at kontakte Sales Manager Stephan Hjortnæs på shj@valeur.dk eller telefon 5353 5380.

 

 

Udvalgte referencer

”Vi og vores samarbejdspartnere er rigtig glade for de møder, vi får booket gennem Valeur Møderne er med til at støtte op om vores indsats, så vi får skabt nogle jobs og får nogle unge mennesker i arbejde.”

Louise Bruun Rosenbaum, Chefkonsulent, Akademikerne. 

Læs hele casen om vores samarbejde med Akademikerne.

 

Konsulenter med særligt branchekendskab

Jens Agerholm

2 år i Valeur

Erfaringer fra Mercantec, Akademikerne, Region Hovedstaden

Lene Kragelund

5 år i Valeur

Erfaringer fra blandt andet KTS, Akademierne og flere jobcentre

Randi Knudsen

4 år i Valeur

Erfaringer fra en række erhvervsskoler, flere jobcentre og HF VUC Fyn.

Ole Gissel

8 år i Valeur

Erfaringer fra Syddansk Erhvervsskole, Akademikerne, Region Hovedstaden

 

Kontakt os i dag

Er du interesseret i en dialog om, hvordan Valeur kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte Sales Manager Stephan Hjortnæs på shj@valeur.dk eller telefon 5353 5380.