Få dine egne salgsmøder med Valeurs træning i mødebooking. Træning i mødebooking et praktisk forløb, hvor du arbejder på egne virksomhedsemner og går hjem med egne møder, som er booket i din kalender.

Træning i mødebooking

Valeur A/S tilbyder personlig træning i opsøgende salg og mødebooking for:

 

Enkeltpersoner

En gruppe medarbejdere 
fra samme virksomhed

En gruppe bestående
af forskellige virksomheder

Du skal være indstillet på et praktisk forløb, hvor du arbejder på egne virksomhedsemner og går hjem med egne møder, som er booket i din kalender. Vi ved erfaringsmæssigt, at denne praktiske træning giver resultater, også når du kommer tilbage til eget kontor.

Træningen kan gennemføres i et forløb over en eller flere dage for virksomheder, som selv ønsker at håndtere det opsøgende salgsarbejde og mødebooking. Vi kan tilbyde en meget fordelagtig pris, da du også kommer til at arbejde selvstændigt.

Processen i træningen omkring salgsarbejdet vil foregå fra vores kontor i en 100 % salgsminded atmosfære. Alle omkring dig arbejder med opsøgende salg og mødebooking, og du vil opleve mange forskellige dialoger omkring mange forskellige produkter.

Træningen kan være i sammenhæng eller delt op over et par uger. Rådgivningen og træningen er for virksomhedens interne og eksterne sælgere samt for virksomhedsejeren.

 

Hvad kan du forvente at få ud af et træningsforløb?

Salgsmøder

Viden

Leads

Teori

Arbejdsstruktur

Værktøjer

Rapport

Sparring

Salgsmøder

Salgsmøder du har booket. 

Viden

Viden fra telefonsamtalerne. 

Leads

Liste med virksomheder som ønsker opfølgning med henblik på at aftale et møde.

Theory

Du vil få den nødvendige teoretiske viden til at forbedre salgsprocessen.

Arbejdsstruktur

En god arbejdsstruktur og gode rutiner i opsøgende salg.

Værktøjer

Værktøjer til at måle resultaterne.

Rapport

En rapport indholdende det arbejde, du har udført, og de møder, du har booket i løbet af de 3 dage hos Valeur A/S samt de virksomheder, som endnu ikke er kontaktet.

Sparring

Sparring og vurdering af målgrupper, virksomhedsemner og kontaktpersoner. 

Formålet

Målet er, at møderne bliver booket. Du ringer – vi lytter, og i fællesskab når vi frem til de helt rigtige metoder for at nå resultaterne. Det er ikke blot et tiltag på mødebooking, men du vil efterfølgende selv kunne booke gode salgsmøder ud fra strukturerede salgsrutiner.

Du kan bestille et kursus eller stille spørgsmål ved at udfylde kontaktformularen på vores kontaktside – så kontakter vi dig hurtigst muligt.