Telemarketing i Holland.

Telemarketing i Holland

Valeurs hollandske team – Eksperter i at skabe forretningsmuligheder på tværs af grænser 

Telemarketing i Holland er med til at skabe flere kvalitetsmøder for din virksomhed med potentielle hollandske kunder på B2B-markedet. Vores hollandske team af erfarne mødebookere repræsenterer over 25 års erfaring med at bringe virksomheder sammen med potentielle kunder.

Holland er et marked med et stort potentiale for mindre og mellemstore danske virksomheder, samtidig minder den hollandske virksomhedskultur meget den danske pendant. Det kræver dog alligevel indsigt og ekspertise i lokale procedurer i forhold til at etablere et samarbejde med hollandske virksomheder. Hos Valeur baner vi vejen med telemarketing i Holland, og åbner nye døre for jeres virksomhed på det hollandske marked.  

Valeur assisterer virksomheder indenfor følgende områder:

 

Danske virksomheder
som vil ind på
det hollandske marked. 

Skandinaviske virksomheder
som vil ind på det hollandske marked. 

Hollandske virksomheder
som vil ind på det
skandinaviske marked. 

Som samarbejdspartner leverer vi kvalitet og fleksibilitet til alle vores kunder på tværs af grænser. Vores erfarne hollandske mødebookere er jeres sparringspartnere og er med til at give din virksomhed en strategisk fordel med fokus på at opnå de bedste resultater med telemarketing i Holland.

Valeurs hollandske team er sammensat af erfarne mødebookere med stor viden omkring de formelle, kulturelle og praktiske forhold på det hollandske marked. De taler sproget flydende, forstår mentaliteten og ved præcis hvilke knapper, der skal trykkes på – og hvor hårdt, der kan trykkes. Det giver vores kunder et solidt afsæt, når de vil skabe en solid markedsposition ved hjælp af telemarketing og mødebooking.

 

Valeur får tingene til at ske

Når en virksomhed bruger tid og ressourcer på mødebooking, er det afgørende for succesen, at vigtige input og informationer fra diaglogerne bliver sammenkoblet med virksomhedens strategien og salgsaktiviteter. Desværre er det ikke altid tilfældet. Manglende sprogkundskaber, tidspres og kulturforskelle medvirker til at bremse sælgerne. En stor del af disse indledende øvelser kan springes over via et samarbejde med Valeur omkring telemarketing i Holland.

“Vi kender både det tyske, hollandske og skandinaviske marked og er godt klædt på til at sparre og rådgive. Samtidig er vi det eksekverende led, der fører strategien ud i livet. Vi får ganske enkelt tingene til at ske”, siger Klaus Leffers, Direktør & Partner i Valeur.

Hver kunde og hver opgave er individuel, og som regel starter et projekt med et opstartsmøde, hvor positionering, budskaber, segmenter m.m. diskuteres grundigt. På baggrund heraf udarbejder Valeur et præcist forslag til salgsindsatsen, som udbygges og tilpasses løbende via en dialog mellem de involverede parter.

 

Har du planer om at intensivere indsatsen for at skaffe kvalificerede salgsmøder på det hollandske marked?

Kontakt vores hollandske telemarketingafdeling for at høre mere om, hvordan Valeur A/S kan hjælpe din virksomhed med at udvide forretningen med telemarketing i Holland.

 

Hvad siger vores kunder?

Varo Specialmaskiner A/S

“Valeur er rigtig gode til at finde ind i de tætte labyrinter og åbne døre for vores sælgere. Det har givet os et meget bedre udgangspunkt for at skabe succes i udlandet.”

Anne Gram-Skjoldager, International Marketing Assistent
Varo Specialmaskiner A/S

 

Telemarketing skaber nye forretningsmuligheder på det tyske marked. Få en god start på det tyske marked. Vores Tysklandsteam repræsenterer over 25 års erfaring med telemarketing i tyskland.