Datprof

Om Datprof

Datprof udvikler produkter, der er med til at give udviklere og test managers på tværs af brancher, test data af høj kvalitet. Ved at give dem den rette data, er det muligt for Datprofs kunder, at skabe innovation indenfor test data væsentligt hurtigere, hvilket er med til at gavne alle parter i processen. Datprof simplificerer måden hvorpå test managers modtager den rette test data til den rette tid. 

Groningen, Holland

11-50 ansatte

Privat

Test data

Datprofs udfordring

Datprof ønskede at introducere deres produkter til det skandinaviske marked med en informativ og lærerig tilgang. Med hjælp fra Valeur, var Datprof i stand til at etablere to Test Data Management seminarer i København og i Århus. Valeurs erfarne konsulenter var ansvarlige for indsamling af de rette deltagere for disse events, og samtidig skabe en værdifuld liste af leads. 

 

Resultatet

Datprof fik muligheden for, at drøfte deres produkter samt deres funktioner og services med deres målgruppe i Danmark. 

“Valeur hjalp os med en utrolig god markedsanalyse af vores målgruppe i Danmark, hvilket resulterede i to velgennemførte seminarer med de helt rigtige deltagere.  – Maarten Urbach, CSO, Datprof.

Mødebooking – Din vej ind på markedet

Har du et produkt eller en ydelse, der har sin berettigelse på markedet? Så er mødebooking en måde at komme i dialog med dine potentielle kunder på. 

Hos Valeur A/S arbejder vi ud fra en politik om, at det ikke udelukkende er et spørgsmål om at ringe til så mange som muligt, men derimod et spørgsmål om at ringe til de rigtige folk, på det rigtige tidspunkt – det er formlen for gode kvalitative møder.

Skal vi hjælpe din institution med flere nye kvalitetsmøder?