Sætter Clevertrack på fasttrack

Clevertrack er en software-virksomhed, der hjælper andre virksomheder med at få det maksimale ud af deres hardware. Og med hardware mener vi hardware: bilparker og tunge entreprenørmaskiner!

Clevertrack vil være Nordens førende udvikler af software, der sætter virksomheder i stand til at udnytte deres vogn- og maskinparker effektivt. 

Men først skal Clevertrack have tracktion på det danske marked. Og det har Valeur hjulpet med, dels med markedsanalyser, dels med salgssupport.

”Vi havde brug for at kortlægge behovet i markedet, så vi kunne få en bredere evidens for målgruppens kernebehov.” fortæller stifter Mike Bonet Clar.

 

Sparer tid og penge

Det system, Clevertrack har udviklet, er med til at allokere maskinerne smartest muligt til opgaverne og begrænse ressourcespildet imens. Gennem tracking, datalæsning og analyse sparer Clevertrack kunderne både for tid og penge.

Og nogenlunde sådan har Valeur også løst opgaven for Clevertrack: Ved hjælp af data om målgruppen og analyser af dens behov, har Valeur sat Clevertrack i stand til ramme mere præcist i markedet.

”Analyserne har hjulpet os med at skabe et bedre product market fit, og som startup-virksomhed er det vigtigt for os at opnå det så hurtigt som muligt,” bekræfter Mike Bonet Clar.

 

Klar anbefaling

Samtidig har Valeur været med til at sætte Clevertrack på et fasttrack til vækst ved at bygge en stærkere salgs-pipeline i entreprenørbranchen.

”Så alt i alt har vi fået et boost på vores danske marked,” fortæller Mike Bonet Clar.

Derfor tøver han heller ikke med at anbefale Valeur til andre virksomheder, der gerne vil have bedre indsigt i markeder og målgrupper:

”Valeur har været en top-professionel partner i processen, og vi har haft en tæt løbende dialog hele vejen. Vi er rigtig glade for resultaterne af markedsanalysen og salgs-supporten og føler os nu bedre rustet til at tage de næste skridt på vores vækstrejse,” slutter Mike Bonet Clar.

Har din virksomhed leads der venter på opfølgning? Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med leadopfølgning og flere møder i kalenderen. 

Analyser og undersøgelser.

Dansk Brand og Sikring

Bitten Bygbjerg, Marketingchef

“Vi får altid en venlig og professionel behandling hos Valeur A/S og samarbejdet har gjort, at det opsøgende arbejde i form analyser og undersøgelser samt seminartilmeldinger og spørgeskemaundersøgelser går både lettere og bedre for os.

De resultater som Valeur A/S indhenter og bearbejder for os, er af stor værdi og meget brugbare. Valeur A/S har en meget omhyggelig og analytisk tilgang til de forskellige opgaver, hvilket i sidste ende har en betydning i form af en “ekstra” medarbejder med det rette speciale til at udføre den konkrete opgave.

Vi kan derfor gennemføre både langvarige og kortvarige kampagner hurtigere, da samarbejdet med Valeur betyder, at vi ikke selv behøver at bruge tid på briefing af egne medarbejdere.

Hos Valeur har de prøvet det før, de kender til faget, og forstår hvordan en analyseopgave bliver gennemført mest hensigtsmæssigt.”

Analyser og undersøgelser.

Aarhus

Analyser og undersøgelser.

200 ansatte

Privat

Sikkerhed og efterforskning

Selv den mindste undersøgelse kan bidrage til værdifuld viden

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan dine tanker om analyser og undersøgelser kan blive til et brugbart og strategisk værktøj?