Ole Wachmann 

International konsulent

Ole er en af vores internationale industrikonsulenter, som arbejder bredt på en lang række europæiske markeder. Ole er primært tilknyttet det danske og tyske marked, hvor han bringer sin tekniske indsigt i spil. Oles kunder drager stor nytte af hans dybe kendskab til de tyske markedsforhold, gode sprogkundskaber og hans evne til at trænge ind på nye markeder. Netop denne evne er baggrunden for, at Ole også varetager projekter på det svenske og engelske marked.

Ole har en baggrund indenfor eksport og salg på mange forskellige europæiske markeder, hvilket han til dagligt gør brug af, når han assisterer sine kunder med at skabe en åbning til nye markeder. Ole har en grundlæggende forståelse for de tekniske detaljer i forskellige grene af industrien, hvilket skaber grundlaget for en kvalificeret dialog i det opsøgende salgsarbejde.

Ole brænder for projekter, hvor han kan udfolde sin analytiske sans og gode evner inden for salg.

”Jeg kan godt lide at arbejde med projekter, hvor man i fællesskab arbejder for at skabe merværdi i salgsprocessen. Jeg formår at sætte mig ind i forskellige problemstillinger, hvilket er essentielt i det opsøgende salgsarbejde.” – Ole

 

Rejsen starter med Valeur

Skal Ole være en del af jeres internationale rejse? Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at skabe nye forretningsmuligheder i Europa og resten af verden.