Mødebooking for messeræpresentanter med Valeur A/S.

Mødebooking for messerepræsentanter

Har du hænderne fulde som messerepræsentant?

Det kan være en stor opgave at sikre et højt deltager- og besøgsantal, men med Valeur som partner, når du sikkert i mål. Derfor har vi inkorporeret to områder, som understøtter messerepræsentanterne i at skabe succes på messen:  

 

Vi sikrer et højt
antal besøgende

Vi sikrer et højt
antal deltagere

Valeur sørger for deltagerne

Det absolutte mål for en succesfuld messe er et højt antal besøgende og udstillere. Derfor er det en stor fordel at kontakte tidligere deltagere og besøgende med en ny invitation. Det kan dog være en uoverskuelig og tidskrævende opgave, som nemt og sikkert kan outsources til Valeur. 

Vi oplever en stigende efterspørgsel indenfor mødebooking for messeræpresentanter, da det er en nem måde at frigive nogle ressourcer til andre opgaver. Vi sørger for at kontakte tidligere besøgende eller udstillere med henblik på at høre, om de har planer om at deltage igen. Derefter informerer vi gerne emnerne om tilmelding og registrering til messen.

 

Dine fordele ved et samarbejde

Et højt antal besøgende
og udstillere

Flere ressourcer
til andre opgaver

Markedsføring
af messen

Videregivelse af
praktiske informationer

 

Din partner når messen skal arrangeres

Valeur har over 27 års erfaring med mødebooking for messer. I den forbindelse kan vi være en professionel samarbejdspartner indenfor mødebooking for messerepræsentanter, som søger assistance til at sikre en succesfuld messe. Vi har et godt fodfæste i Tyskland og Skandinavien, hvorfor vi assisterer både tyske og nordiske messe-repræsentanter i deres respektive lande.

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med at kontakte potentielle besøgende og udstillere? Kontakt Valeur i dag for at høre mere om, hvordan vi kan være dig behjælpelig.