Mødebooking for leverandører af messestande med Valeur A/S.

Mødebooking for leverandører af messestande

Søger I flere salgsmøder og nye kunder?

Med mødebooking for leverandører af messestande, får I mulighed for at understøtte de danske virksomheder store interesse for europæiske messer, hvilket betyder at muligheden er stor for messe-firmaer, der leverer messestande og udstillingsløsninger. Konkurrencen er dog også stor indenfor dette felt, og det handler i høj grad om at skille sig ud fra mængden.

Valeur har stor erfaring med at skabe den indledende kontakt til potentielle kunder, og dermed skabe en åbning til det ønskede kundesegment med mødebooking for leverandører af messestande. Derfor arbejder vi målrettet mod at øge kendskabet til jeres messeløsninger og booke møder med nye kunder, som i sidste ende giver nye ordrer.

 

Vi er bindeleddet mellem din virksomhed og nye kunder

Vi kan tilbyde messe-firmaer en partner, der har en stor fordel i form af den viden, vi besidder omkring danske virksomheder, der udstiller på europæiske messer. Det giver din virksomhed en grundlæggende viden omkring målgruppen og deres behov.

 

 

Dine fordele ved et samarbejde 

En komplet liste med danske messeudstillere med mødebooking for leverandører af messestande.

En komplet liste med
danske messeudstillere

Gode salgsmøder med potentielle kunder med mødebooking for leverandører af messestande.

Gode salgsmøder med
potentielle kunder

Markedsføring af din virksomhed

Markedsføring af
din virksomhed

Kendskab til
din målgruppe

Information omkring dine konkurrenter

Information omkring
dine konkurrenter

 

Få uundværlig information omkring dit kundesegment

I den indledende kontakt med den potentielle kunde indtræder Valeurs konsulenter i en god dialog med emnet. Vi afdækker emnets behov indenfor messeløsninger, og finder ud af om der et behov, som I kan dække. Hvis interessen er der, vil vi aftale et møde mellem den potentielle kunde og din virksomhed.

Hvis emnet allerede samarbejder med et messe-firma, vil vi spørge ind til, hvilken virksomhed der leverer deres messestand. Det giver jer muligheden for at finde ud af, hvem jeres største konkurrenter er, og hvorfor de bliver valgt af kunderne. Herefter vil vi afslutte samtalen på en god tone velvidende om, at kendskabet til din virksomhed er blevet spredt.

Har I brug for at udvide jeres kundebase med vores messeservices og få en tættere dialog med jeres kundesegment? Kontakt Valeur for at høre mere om mødebooking for leverandører af messestande.