Mødebooking for messedeltagere med Valeur A/S.

Mødebooking for messedeltagere

Udnyt den fulde værdi af din messedeltagelse

Har din virksomhed overvejet af deltage i en tysk messe?

Det europæiske marked tilbyder en lang række messer indenfor forskellige brancher, som kan skabe stor værdi for din virksomhed. I denne sammenhæng vælger mange danske virksomheder at deltage på relevante messer, hvor de har muligheden for at øge kendskabet til deres produkter, og samtidig skabe kontakt til et stort segment af potentielle kunder. Men de gode resultater kommer ikke af sig selv, og der ligger et kæmpe arbejde både før, under og efter messen.

 

Udnyt dine ressourcer og få gode resultater

Valeurs messeservices skaber værdi for både udstillere, messerepræsentanter og leverandører til messestande, da I kan outsource dele af forberedelses- og opfølgningsfasen til Valeur. Jeres resultater afhænger oftest af, hvor meget energi I tildeler hver fase, hvilket kan være en tidskrævende opgave. Valeur kan lette arbejdet for messedeltagere ved at assistere i planlægnings- og opfølgningsfasen i form af:

 

Invitationer til potentielle kunder med Valeurs messekoncept.

Invitationer til potentielle
kunder

 

Leadopfølgning med Valeurs messekoncept.

Leadopfølgning

Mødebooking efter messen med Valeurs messekoncept.

Mødebooking efter
messen

 

Her er Valeur en kompetent samarbejdspartner, som har 27 års erfaring med mødebooking for messedeltagere. Det sikrer en høj kvalitet for vores kunder i det opsøgende arbejde og mødebookingprocessen.

Skal din virksomhed have hjælp til at skabe en målrettet indsats indenfor messeområdet? Kontakt Valeur i dag for at høre mere om, hvordan vores konsulenter kan skabe merværdi for din messedeltagelse.

Vores messeservices

For messeudstillere

FÅ FLERE BESØG TIL JERES MESSESTAND

For messeleverandører

FÅ KONTAKT TIL DE RETTE MESSEUDSTILLERE

For messerepræsentanter

FÅ FLERE UDSTILLERE TIL JERES MESSE