Se vores ydelser inden for telemarketing og mødebooking. Vi har igennem vores fokusområde opbygget en solid erfaring og højt kvalificeret kompetencer indenfor telemarketing og mødebooking.

Lead generation og livechat

Ønsker du et stærkere samarbejde mellem jeres marketing- og salgsafdeling, med fokus på B2B leadgenerering, der sikrer jeres virksomhed større vækst? Hos Valeur forvandler vi lunkne leads fra jeres hjemmeside til møder i sælgernes kalender. 

Den traditionelle beslutningsproces for B2B-kunder har ændret sig drastisk. Kunder kan researche produkter, sammenligne ydelser og evaluere alternativer uden at være i dialog med leverandører. Faktisk træffer 57% af B2B-kunder en købsbeslutning uden indblanding fra Sælgere.

B2B kunder bruger mere tid under beslutningsprocessen på at fordybe sig i content, produktinformation, anbefalinger og cases. Det stiller derfor større krav til marketing, der i gennemsnittet bruger 65% af deres budget på leadgenerering. Men kun 25% af alle leads genereret af marketing bliver kontaktet af Sælgere. 

Så hvad sker der med de resterende 75% leads? De forlader jeres hjemmeside og går oftest til spilde.

 

B2B LEADGENERERINGSPROCES MED VALEUR

Vi har udviklet et koncept, der hjælper salg og marketing med at få mere ud af de leads der forlader jeres hjemmeside, så de bliver kvalificeret, plejet, behovsafdækket og transformeret til arrangerede møder til din virksomhed. 

Med B2B leadgenerering fra Valeur, får jeres virksomhed en klar struktur for generering af leads fra hjemmesiden og dermed flere kunder i forretningen. Samtidig sikrer vi også et mere konkurrencedygtigt samarbejde mellem jeres marketing- og salgsafdeling. Vores erfarne konsulenter er eksperter i opsøgende salgsarbejde, hvilket resulterer i frigivelsen af flere ressourcer til jeres Sælgere og mere tid til potentielle nye kunder. 

B2B leadgenerering med Valeur sikrer jeres virksomhed:

  • Kvalificering af leads
  • Behovsafdækning
  • Flere kvalitetsmøder
  • Større vækst

 

 

PINGO DOCUMENTS

Sådan hjalp vi Pingo Documents med at konvertere marketing leads til salgsdemo’er

29%

Leads konverteret til demo

2,9 time

Tidsforbrug pr. booket demo

 

UNDGÅ AT JERES MARKETINGBUDGET GÅR TIL SPILDE

Salgs- og marketingchefer er enige om, at mindst 50% af deres salgstiltag og 50% af deres leadgenereringsbudget går til spilde på leads som aldrig bliver kontaktet. 

De 2 primære årsager til dette er 

  1. 93% af alle sælgere mener at leads leveret af marketing er i dårlig kvalitet 
  2. 40% af alle sælgere mener at opsøgende salgsarbejde er det sværeste i deres salgsproces.

Det kan være svært for sælgerne at finde de nødvendige kontaktoplysninger og dermed komme i dialog med de rigtige beslutningstagere.  Opsøgende salgsarbejde er oftest en tidskrævende proces, der kræver nogle specifikke værktøjer og en vis erfaring. Erfaring som Valeurs konsulenter besidder.

 

VALEUR ER BINDELEDDET MELLEM MARKETING OG SALG

Hos Valeur er vi eksperter i at bringe jeres marketing- og salgstiltag tættere sammen med B2B leadgenerering. Som et led i jeres leadgenereringsproces, hjælper vi jeres virksomhed med at skabe mere vækst og opnå en større omsætning ved, at få mere ud af jeres leads. Vores erfarne konsulenter forvandler lunkne leads til mødeklar emner i jeres pipeline. 

Ønsker du en mere ud af jeres marketingbudget, en effektiviseret leadgenereringproces og flere varme leads til jeres Sælgere? Kontakt Valeur i dag, og hør hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med B2B leadgenerering i den digitale beslutningsproces og færre spildte leads.

Kontakt Stephen Hjortnæs på tlf. 53535380 eller på shj@valeur.dk for at høre mere.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med kvalificering af leads, konvertering af besøgende til salgsleads og live chat.