Kristoffer Okkels

Kristoffer Okkels indtræder i Valeurs bestyrelse

Valeur får nye kræfter i bestyrelsen per 15. marts 2019

’’Vi ønsker at skabe nogle fantastiske kunderejser for vores danske og europæiske kunder og arbejde med de bedst mulige digitale platforme. For at styrke Valeur i denne rejse er jeg stolt over at vi har fået selskab af Kristoffer Okkels i bestyrelsen’’, siger Klaus Valeur Leffers, adm. Direktør i Valeur A/S.

Med tilgangen af Kristoffer Okkels, ser vi frem til at have et bestyrelsesmedlem, der har stor indsigt og ekspertise i, hvordan man på strategisk vis skaber de absolut bedste kundeoplevelser. Med Kristoffers erfaring fra Nordens største digitale bureau, er vi overbevist om, at hans viden og rådgivning kan hjælpe os med at optimere vores kunderejse, eliminere bump på vejen og gøre vores kunder mere glade og tilfredse for de ydelser, vi leverer.  

 

Om Kristoffer Okkels

Kristoffer er Marketing & Business Development Director hos Creuna, som med 350 medarbejdere er Skandinaviens største bureau indenfor customer experience. Kristoffer har ansvaret for en stor del af Creunas kommercielle aktiviteter, og leder Creunas arbejde med strategi- og forretningsudvikling. Kristoffer er derudover vant til at arbejde med strategi hos større danske og internationale virksomheder, såsom Arla og Vestas etc.

 

I tiden før Creuna har Kristoffer bl.a. været ansvarlig for:

– Alle digitale aktiviteter ved Datagraf Communications, som nu er en del af Aller Media.

– Forretningsudvikling ved Innovation Lab, som er Danmarks ældste konsulenthus med fokus på innovation.

– Stiftelse af flere medierelaterede start-ups.

 

Om sin nye rolle som bestyrelsesmedlem hos Valeur, udtaler Kristoffer Okkels: ’’Valeur er en spændende virksomhed med en ambitiøs vækstagenda. De er også en virksomhed, som har et stort digitalt potentiale i forhold til udvikling af nye kommercielle services, nye måder at gå til markedet og optimering af de interne arbejdsgange. Jeg glæder mig til at træde ind i bestyrelsen og ikke kun hjælpe Valeur med at gribe de digitale muligheder, men også med at gøre virksomheden endnu mere fokuseret på at skabe differentierende kundeoplevelser.”

 

Ændring i bestyrelsen 

Samtidig betyder tilgangen af Kristoffer, at vi gennemfører en ændring i bestyrelsen. Vi siger farvel og tak til Ellen Vejle, der har bidraget ind i vores bestyrelse i otte år. Ellen har leveret en rigtig flot indsats og bidraget positivt til Valeurs udvikling.