Emner og segmentering med Valeurs konsulenter

Konsulenthuse og softwareselskaber

 

Igennem de seneste 10 år har Valeur hjulpet en lang række rådgivningsvirksomheder og IT-huse med at øge deres kendskab og salg. Vi har derfor opbygget en stor forståelse for den kompleksitet, der både kendetegner vores kunders ydelser og den typiske salgsproces i disse brancher.

 

Kunsten at sælge til kvalificerede kunder

Uanset om man sælger konsulenttimer eller softwareydelser, henvender man sig til dybt kompetente kundeemner. Hvad end målgruppen hedder CFO, CMO eller CIO, så forventer de at blive mødt af en udpræget forståelse for lige netop deres behov.

Drejer opgaven sig om at identificere og opsøge nye leads på markedet, handler det om hurtigt at kunne demonstrere branchekendskab og præsentere ny viden for dem. I den sammenhæng rådgiver vi gerne om, hvordan vi mest effektivt kommunikerer jeres value proposition, ligesom vi også gerne giver input til hvilken form for ny viden, der typisk fænger an hos de potentielle kunder.

 

Inbound marketing og lange salgscyklusser

Mange konsulentvirksomheder og IT-selskaber har set lyset i inbound marketing i de senere år. Det giver rigtig god mening, og er en glimrende måde konstant at generere leads på. Men sandheden er, at mange inbound marketing leads aldrig bliver kontaktet og bearbejdet. Derfor har vi gjort det til et speciale at hjælpe netop med at kvalificere de leads, som bliver samlet op via content marketing.

Endeligt ved vi, at salgscyklussen for konsulent- og IT-ydelser ofte er lang. Faktisk siger 58% af alle B2B-kunder, at beslutningsprocessen er blevet længere år for år. 

Derfor er det afgørende, at man plejer de potentielle kundeemner over tid. Det er en opgave, som mange salgsafdelinger typisk ikke har kapacitet til at prioritere. Derfor hjælper vi lang række kunder med konstant at stimulere deres emneliste. For eksempel ved at invitere til webinarer eller indhente permissions til at sende nye whitepapers til dem. 

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe din konsulent- eller softwarevirksomhed, er du velkommen til at kontakte CCO, Stephen Hjortnæs på shj@valeur.dk eller telefon 5353 5380.

 

 

Udvalgte referencer

”Valeur er både rådgivende og eksekverende i vores samarbejde. Deres tilgang og metode understøtter og bidrager til at styrke vores position på markedet som leverandør af mobile applikationer til SAP, som leverer direkte værdi tilbage til virksomheden i form af optimerede processer og arbejdsgange.”

Kevin Hagemann Petersen, CEO, Invokers A/S

Læs hele casen om vores samarbejde med Invokers.

 

Konsulenter med særligt branchekendskab

Jahn Ottar Ruud

3 år i Valeur

Erfaringer fra blandt andet HAVAS, Trifork og Fujitsu.

 

Kim Erik Jensen

4 år i Valeur

Erfaringer fra Valcon, Travel Pool Europe, Valtech

 

Ole Wachmann

17 år i Valeur

Erfaringer fra Azets og Valcon

 

Kontakt os i dag

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe din konsulent- eller softwarevirksomhed, er du velkommen til at kontakte CCO, Stephen Hjortnæs på shj@valeur.dk eller på telefon 5353 5380.