Jahn Ottar Ruud

International konsulent

Jahn er en vores specialiserede internationale konsulenter, som primært arbejder indenfor Skandinavien. Jahn er oprindeligt fra Norge, men han har boet i Danmark siden 1990. Yderligere har Jahn boet i USA, hvor han også er uddannet. Jahn varetager primært projekter i Danmark og Norge, men grundet sine gode sprogkundskaber arbejder han også med kunder på det svenske og engelske marked.

Jahn besidder et stort kendskab indenfor kommunikation, IT og digitalisering, hvorfor han har stor forståelse for både lederens, konsulentens og Key Account Managerens rolle. Her skaber Jahn kontakt og aftaler møder, som etablerer starten på varige relationer på vegne af vores kunder.

Jahn har en baggrund indenfor virksomhedskommunikation, branding og international marketing. Her har Jahn b.la. beskæftiget sig med større internationale virksomheder og varemærker, samt politisk kommunikation. Jahn har derfor stor erfaring indenfor både B2B og B2C.

Med en såvel strategisk som effektiv operationel tilgang til det opsøgende salgsarbejde, skaber Jahn merværdi for sine kunder. Han løser ofte opgaver, som henvender sig til større virksomheder, hvor han skaber åbninger til ledere og topledere, som ofte er svært tilgængelige.

”Grundet mit kendskab til større organisationer og virksomheder, arbejder jeg målrettet og som en integreret del af det sammenhængende salgsarbejde hos vores kunder. Min passion er at skabe muligheder for salg og varige kunderelationer igennem det personlige møde. ”

 

Rejsen starter med Valeur

Skal Jahn være en del af jeres internationale rejse? Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at skabe nye forretningsmuligheder i Europa og resten af verden.