Valeur vil gøre en forskel

Vi er alle pårørende

Hver dag får 102 danskere konstateret kræft – det er flere end 37.200 om året. I Danmark er kræft den hyppigste dødsårsag blandt danskere. Den gode nyhed er, at flertallet overlever kræften, og sammen med hele Danmark vil vi sætte barren lidt højere. Færre skal have konstateret kræft, og flere skal overleve sygdommen.

I denne uge er der fokus på Knæk Cancer, hvor hele landet samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Hos Valeur handler det dog ikke kun om penge. Vi skal være bedre til at tale om sygdommen og i fællesskab sprede kendskabet til kræft. Vi kommer nemlig alle, på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt i vores eget liv, i berøring med kræft.

Vi er desværre også blevet berørt af sygdommen, idet en af vores egne har fået konstateret kræft og flere har pårørende der er ramt. Derfor vil vi gerne på vegne af vores dygtige medarbejdere og kollegaer donere til Knæk Cancer, og gøre en fælles indsats for at knække kræften.

Et fælles mål

Knæk Cancer er et mål, som TV2 og Kræftens Bekæmpelse har sat sig for at nå. Det er dog ikke noget de kan løse på egen hånd, for kræft er en fælles sag, som kræver en fælles indsats.

Denne uge handler derfor om to ting: oplysning og indsamling. I en række af TV2’s programmer vil der blive vist forskellige indslag, der sætter fokus på kræft via personlige historier, oplysning og underholdning. Det er programmer, som er med til at gøre os klogere, få os til at grine og græde, og forhåbentlig også give os håb for fremtiden. Knæk Cancer ugen afsluttes med et stort indsamlingsshow lørdag d. 27. oktober kl. 19.45 på TV 2.

Hjælp os og resten af Danmark med at knække cancer ved, at sende et bidrag.