Erik Kaae

Industri konsulent

Erik Kaae er en af vores meget erfarende konsulenter med speciale i industribranchen. Eriks karriere startede med en læreplads som maskinarbejder. Efterfølgende blev han ansat som rejsemontør, med opgaver både i Danmark og resten af Skandinavien. Her arbejdede han bl.a. med forskellige svejseopgaver i form af TIG, MIG og MAG. Grundet Eriks gode indblik i industri og produktion, varetager han en lang række forskellige opgaver for vores kunder på tværs af industrien.

Erik har en uddannelse inden for industriel design, og har bl.a. arbejdet en årrække med konstruktion af kraner. Siden hen tog salgsarbejdet over, og Erik Kaae har arbejdet som salgskonsulent af termostater, pressostater og udstyr til fjernvarme industrien. Erik har også været ansat ved en af Europas største virksomheder indenfor salg af plast råvare til danske industrier.

Med sin store kendskab til industri i form af hans forskellige roller som eksempelvis salgschef og produktionschef, er Erik i stand til at skabe indsigt og værdi i sit arbejde med mødebooking. Det er med til at skabe et troværdigt og professionelt samarbejde, hvilket resulterer i gode kvalitetsmøder for vores kunder.

’’Jeg har alle dage arbejdet indenfor industrien og befinder mig bedst i denne branche. Jeg har gode dialoger med kunderne, og det er af stor vigtighed, at de fornemmer, at personen i telefonen er en myndig person, som ved hvad han taler om. ’’ – Erik Kaae.

 

Vi har de rette konsulenter

Skal Erik åbne nye døre for jeres virksomhed? Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med mødebooking og opsøgende salgsarbejde.