Erfarne telekonsulenter
søges til stærkt og professionelt team

Er du god til at skabe stærke relationer? Kunne du tænke dig at prøve kræfter med en innovativ virksomhed i rivende udvikling, der sætter værdiskabelse for kunderne i centrum?

 

BLIV EN DEL AF VORES INTERNATIONALE TEAM I AARHUS

JOBBET SOM KONSULENT

Valeur A/S er en bundsolid, familie-ejet virksomhed i vækst. Her får du mulighed for at arbejde med de fleste brancher både i Danmark og i udlandet.

Vi adskiller os markant fra traditionelle udbydere af telemarketing og mødebooking. Her hos os handler det ikke om at ringe til så mange som muligt, men om at ringe til de rigtige. Det handler om at forstå sin branche, forstå sine kunder og sikre kundernes succes. Det gør vi bl.a. ved at skabe tætte relationer til virksomhedernes eksperter og beslutningstagere.

Hos os bliver du meget mere end sælger. Vi stræber efter at blive set som kundernes betroede rådgiver. Vi sidder ofte med, når der bliver lagt salgsstrategier hos vores kunder, og vi følger ofte med vores kunder til de salgsmøder, vi arrangerer med deres kunder.

Den tillid skal vi selvfølgelig gøre os fortjent til. Derfor researcher vi i bund, så vi kender vores kunders marked og de udfordringer, aktørerne står med. Og når vi rådgiver, bearbejder markedet og genererer leads, har vi lavet vores analyse og gjort os bevidst om, at vi holder kundernes dyrebare brand i vores hænder.

I hverdagen sørger vi for at have det sjovt med hinanden og blive klogere. Der er frie forhold på kontoret med udstrakt selvledelse og værdibaseret ledelse. Her bliver du behandlet som et voksent menneske – med den faglige og ledelsesmæssige støtte, som lige præcis du har brug for, for at være glad og effektiv.

Dine kolleger er blandt markedets dygtigste og mest erfarne. De har vidt forskellige baggrunde, når det gælder uddannelse og job. Men de er parate til at hjælpe dig godt i gang og lytte til de ideer, du kommer med. Her er vi et team, der skaber resultaterne sammen og fejrer vores successer sammen. Derfor er det også vigtigt, at vi hele tiden holder vores viden up to date – evt. gennem efteruddannelse – og at vi deler vores viden med hinanden.

 

Vi har intet imod det, når du arbejder hjemmefra. Men vi kan også godt lide at se dig på kontoret, i vores moderne og komfortable domicil i Højbjerg. Her har vi en god frokostordning og en aktiv personaleforening. Vi kommer hinanden ved, dyrker idræt sammen og får store oplevelser i det århusianske kulturliv.

 

 

LEDIGE STILLINGER

Valeur er i vækst og søger derfor løbende dygtige danske og internationale salgskonsulenter.

Erfaren konsulent søges til stærkt og professionelt Pre-Sales KAM Team

 

UOPFORDREDE ANSØGNINGER

Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til Rikke Røjgaard på HR@valeur.dk. Så indgår du i vores jobbank og kan blive kontaktet, når vi søger nye medarbejdere. Ansøgningen skal indsendes enten på dansk eller engelsk.

 

MØD EN KONSULENT

Alle vores konsulenter er fastansatte og erfarne inden for deres område. Vi har portrætteret to af vores konsulenter, så du kan få ansigter på og lære os lidt bedre at kende. Send dem gerne en e-mail, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan det er at arbejde i Valeur.

 

 

Dine kvalifikationer

 • Har svensk som modersmål eller kan flydende
  svensk i skrift og tale
 • Arbejder selvstændigt, engageret og målrettet
 • Kan skabe gode og vedvarende resultater
 • Trives med udfordringer, og lader dig ikke slå ud af ”et nej”
 • Kan skabe tillid og troværdighed i telefonen
 • Har erfaring med salg og mødebooking
 • Erfaring inden for bearbejdning af virksomheder per telefon

   

Vi tilbyder mere end bare et job

 • Professionelt, uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø
 • Modent team af kolleger med et højt kompetenceniveau
 • Spændende og alsidig kundeportefølje
 • Særdeles ordnede arbejdsforhold
 • Moderne og åbne kontorlandskaber
 • Faste, etiske retningslinjer for vores arbejde
 • En aktiv personaleforening
 • Arbejdet foregår i dagtimerne i tidsrummet 08.00 til 16.00 i vores afdeling på Sønderhøj 48, 8260 Viby J

 

Vil du være en del af Valeur?

Send en skriftlig ansøgning til Operation Manager Rikke Røjgaard på mail hr@valeur.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende, men du vil kunne forvente et svar inden for 2 uger. Tiltrædelse er snarest. Der bliver afholdt samtaler løbende. 

 

Om Valeur

Hos Valeur A/S beskæftiger vi os med opsøgende salg, mødebooking og kundeservice. Med 30 års erfaring i branchen, er vi med til at skabe det rette fundament for vores kunders opsøgende arbejde, gennem grundig analyse og målrettet telemarketing. Vi beskæftiger til dagligt 40 ansatte på vores lokation i Aarhus.