Dygtig konsulent søges til stærkt salgsteam

Er du god til at skabe relationer? Kunne du tænke dig at arbejde med btb-salg for kendte kunder i en virksomhed, der gør tingene lidt anderledes og sætter pris på dig? Så siger vi velkommen til Valeur.

 

BLIV EN DEL AF VORES VALEUR TEAM I AARHUS

Vi vokser i Valeur og søger derfor en dygtig salgskonsulent. Her hos os satser vi på langsigtede relationer. Det gælder både over for dig som medarbejder: vi giver dig ansvar, udvikling og belønning. Og det gælder over for kunderne, som vi servicerer på basis af grundig viden og analyse.

Du har allerede erfaring med at lave opsøgende salg og etablere salgsmøder, men har mod på mere. Hos os kan du udvikle dig til en respekteret marketingekspert og fagfælle og videre derfra til en betroet rådgiver, der sidder med ved salgsmøderne og leverer løsninger.

Vi vil være Danmarks bedste leverandør på markedet for btb-salg. Vi skal bruge de bedste medarbejdere for at realisere den vision, og derfor arbejder vi også målrettet på at skabe branchens bedste arbejdsplads.

Som konsulent indgår du i et team, hvor vi både værdsætter dig som menneske og de resultater, du skaber. Hos os kan man mærke, at vi er en familieejet virksomhed med åbne arme og et stort hjerte. Vi har et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø. Vi sponserer det lokale idræts- og kulturliv, og det nyder vi godt af i vores aktive personaleforening. Vi har også et CSR-program med fokus på sårbare grupper på arbejdsmarkedet.

 

ET JOB MED FOKUS PÅ KUNDEN

Du vil få et spændende og afvekslende job med ansvar for din egen portefølje. Din opgave bliver at arbejde målrettet og vedholdende med at etablere salgsmøder for dine kunder på tværs af brancher og industrier.

 

DINE KVALIFIKATIONER

– Har erfaring med salg og etablering af salgsmøder

– Arbejder selvstændigt, engageret og målrettet

– Kan skabe gode, vedvarende resultater

– Trives med udfordringer, og lader dig ikke slå ud af et “nej”

– Kan skabe tillid og troværdighed og udvikle relationer til virksomheder per telefon og e-mail

 

VI TILBYDER MERE END BARE ET JOB

– Professionelt, uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø

– Team af erfarne og dygtige kolleger 

– Spændende og alsidig kundeportefølje

– Særdeles ordnede arbejdsforhold med god fast løn

– Nyt domicil med åbne kontorlandskaber og stillerum

– Faste, etiske retningslinjer for vores arbejde

– En aktiv personaleforening

– Arbejdet foregår primært i tidsrummet 08.00 til 16.00

 

Vil du være en del af Valeur?

Send en skriftlig ansøgning pr. e-mail til vores Direktør Rikke Røjgaard på hr@valeur.dk Vi behandler ansøgningerne løbende, men du vil kunne forvente et svar indenfor 2 uger. Tiltrædelse: snarest. Der bliver afholdt samtaler løbende.

 

Om Valeur

I Valeur A/S er vi stolte af at yde ’best in class’ salgssupport i Danmark og Europa. Vi råder over nogle af branchens mest erfarne konsulenter, som kender markederne og de rigtige beslutningstagere.

I Valeur A/S er vi den oplagte samarbejdspartner for btb-virksomheder, der ønsker at designe deres kunderejse i takt med den digitale udvikling og den skærpede konkurrence. 

Valeur A/S indgår sammen med Valeur Customer Service (CS) i konsulenthuset Valeur Group. Valeur blev stiftet i 1992 og har i dag 40 ansatte i Højbjerg, Aarhus. Vi har været kåret til gazellevirksomhed fem år i træk og har lutter triple-a-ratings.