Effektive analyser og undersøgelser for offentlige instanser. Valeur Analyser har igennem årene hjulpet flere offentlige instanser med forskellige former for undersøgelser, f.eks. tilfredsheds- og adfærdsundersøgelser.

Analyser for offentlige instanser

Valeur Analyser har igennem årene hjulpet flere offentlige instanser med forskellige former for undersøgelser, herunder tilfredshedsundersøgelser, adfærdsundersøgelser og andre markedsundersøgelser.

 

Vi kan belyse, hvordan offentligheden ser jer

Vi prioriterer altid et godt samarbejde med vores kunder, og igennem vores tætte kontakt til flere offentlige instanser, har vores medarbejdere oparbejdet de nødvendige kompetencer til at behandle denne form for analyser. Vi håndterer professionelt de forskellige faser i undersøgelsesprocesen, men vi er oftest dybt involveret i den mere tidskrævende fase omkring dataindsamlingen. Her sørger vi for en effektiv indhentning af undersøgelsens datagrundlag, som er essentiel for den videre udarbejdelse af analysen.

Vi påtager os store og små analyser

Selvom Valeur ikke er et rendyrket analysehus, kan vi sagtens varetage store analyseopgaver. Vi har et tæt samarbejde med eksterne rådgivningsspecialister, som er specialiserede i offentlige instanser. Derfor kan vi altid sikre den gode kvalitet i vores undersøgelser.

 

Kontakt Valeur i dag for at høre, hvordan vi kan være behjælpelig med undersøgelser for offentlige instanser.