Aki Niemi

International konsulent

Aki er en del af vores professionelle skandinaviske team, som varetager opgaver i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Aki er finne, men har i længere perioder været bosat både i Danmark og Australien. I dag er Aki bosat i Danmark, hvor han assisterer Valeurs skandinaviske kunder i at trænge ind på det finske marked. Aki har en god forståelse for norsk og svensk, og taler yderligere engelsk og dansk.

Aki har 35 års erfaring indenfor IT-branchen, hvor han har arbejdet som programmør og systemudvikler både på det finske, danske og australske marked. Derudover har Aki arbejdet som salgskonsulent, hvilket har givet ham en stor indsigt i arbejdsstukturer i større organisationer. Aki har en gennemgående forretningsforståelse på B2B og B2C markedet, hvilket fungerer som en solid grundsten for at åbne nye salgsemner i mødebookingsprocessen.

Aki varetager projekter, som henvender sig til det finske marked. Her tildeler han stor værdi til sine kunder igennem sit solide branchekendskab. Aki formår altid at skabe en god kontakt til sine emner, og han bruger dagligt sine analytiske evner til at skabe gode åbninger for sine kunder. Akis kunder oplever en professionel tilgang, hvor der er fokus på de gode resultater og et godt samarbejde.    

”Min opgave er at opbygge kvalitetsrige salgsmuligheder, som skaber momentum for mine kunder og dermed en fokuseret og målrettet salgsindsats. ” – Aki Niemi.

 

Rejsen starter med Valeur

Skal Aki være en del af jeres internationale rejse? Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at skabe nye forretningsmuligheder i Europa og resten af verden.