Søg
Telemarketing

Det strategiske salgsarbejde

Når vi er i indledende dialog med en potentiel Valeur-kunde, oplever vi ofte, at kundens succeskriterie er antallet af møder. Hos Valeur A/S har vi imidlertid en anden tilgang til telemarketing - en tilgang, der gør, at vi hellere bruger begrebet opsøgende salgsarbejde end telemarketing. Denne tilgang gør også, at vi ikke betegner vores medarbejdere som phonere, telefonsælgere eller lignende, men som specialiserede konsulenter i opsøgende salgsarbejde.

Vi finder salgspotentialet

Når vi arbejder med mødebooking for din virksomhed, ligger fokus ikke udelukkende på at arrangere en masse møder. Vores fokus ligger i at arrangere et møde, hvor der er et regulært her-og-nu-salgspotentiale for dig og din virksomhed.

Med andre ord: Vores succeskriterie er ikke, hvor mange møder vi arrangerer for dig, men hvad du får ud af de møder vi arrangerer for din virksomhed.

Derfor er et længerevarende samarbejde som regel en nødvendighed, da vi arrangerer møderne på det rette tidspunkt, når dine potentielle kunder er modne til en dybere dialog om din løsning. Indtil da skaber vores konsulenter gennem dialog et tillidsforhold mellem din virksomhed og din potentielle kunde, så det bliver en nem beslutning at høre mere om din virksomheds ydelser, når tiden er rigtig.

Vi presser ikke møder igennem

Tilgangen til vores opsøgende salgsarbejde er opbygget gennem 25 år på markedet. Alle vores konsulenter er fastlønnede, da vi ikke ønsker tvivlsspørgsmål om, hvorvidt et møde er presset igennem, som man ofte ser, når medarbejderne er provisionslønnede. Vores medarbejdere sætter en ære i at kende og forstå din virksomhed for dermed at kunne repræsentere din virksomhed så troværdigt som muligt og være i stand til at vurdere et potentielt kundeemnes sande potentiale.

Vi har klare holdninger til opsøgende salg, og vores afdelinger i København og Aarhus gør en dyd ud af god B2B-telemarketing.

Kontakt os i dag til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med opsøgende salg.

Kontakt Valeur Telemarketing
Referencer

:: Factor X

...Factor X og Valeur har samarbejdet siden 2004 :: Læs mere