Søg
Telemarketing

Kampagner - for offentlige og private virksomheder

Hos Valeur A/S har vi en struktureret tilgang til opgaverne, hvorfor vi er i stand til at gennemføre mødebooking og salgsfremstød af både mindre og større kaliber med en høj og vedvarende koncentration af arrangerede møder. Vi har en stab af fastlønnede konsulenter og veluddannede projektledere, der med en god portion erfaring kan håndtere helt store kampagner, som indebærer ledelse og koordinering på tværs af flere led af organisationer, samarbejdspartnere og leverandører. Nedenfor fremgår beskrivelser, hvor Valeur A/S har været en del af kampagner af større karakter.

Offentlige telemarketingskampagner

Valeur A/S er hvert år en vigtig medspiller i forbindelse med større offentlige beskæftigelseskampagner, hvor vi står for at skabe relationer mellem eksempelvis erhvervslivet og landets ledige med henblik på at forbedre beskæftigelsessituationen. Vi har derfor stor erfaring med at arrangere op til 3.000 møder inden for få måneder og ligeledes koordinere og fordele disse til flere end 100 konsulenter på tværs af landets kommuner.

Af referencer kan vi heriblandt nævne Syddansk Erhvervsskole, hvor vi har været med at til at arrangere møder med henblik på at komme i dialog med virksomheder omkring bl.a. praktikpladser og efteruddannelse af medarbejdere i erhvervslivet.

"Da vi begyndte, var telemarketing nyt for os, og Valeur har været en god partner, der hele tiden har vejledt os i processe. Specielt har de været behjælpelig med, hvordan vi bedst muligt finder de rigtige emner." Susanne Toftager, Leder af Center for Efteruddannelse, Syddansk Erhvervsskole.

Telemarketingskampagner for det private

Uanset størrelse af virksomhed er en vedvarende bearbejdning af markedet nødvendigt for at bevare en jævn tilstrømning af kunder. Valeur A/S arbejder sammen med flere af landets større virksomheder og koncerner, hvor vi er et vigtigt led i den opsøgende indsats. Vi kan på baggrund af denne erfaring levere opsøgende arbejde til jeres salgsorganisation, stor som lille, og sikre en vedvarende bearbejdning af det respektive marked.

Forhandlerkoncept

Valeur A/S arbejder bl.a. for nogle udenlandske koncerner, hvor vi leverer salgsmøder til de forhandlere, som ligger i Danmark. Dette kræver en systematisk indtats på tværs af geografi og brancher. Her arrangerer vi møder for korncernens forhandlere, lige fra den store landsdækkende forhandler med mange sælgere til den lille lokale, hvor indehaveren selv tager ud på møderne.

Læs mere om, hvordan vores to afdelinger arbejder med B2B-telemarketing i København og Aarhus.

Kontakt Valeur Telemarketing
Referencer

:: Syddansk Erhvervsskole

...Vi kan varmt anbefale Valeur til andre offentlige virksomheder :: Læs mere