Søg
Telemarketing

Skandinavisk telemarketing på B2B-markedet

Med 25 års erfaring med B2B-telemarketing har vi oparbejdet et udpræget kendskab til de skandinaviske markedsforhold og erhvervet os viden om både de formelle, kulturelle og praktiske forhold. Valeur A/S er derfor din pålidelige samarbejds-partner, når din virksomhed vil operere på de skandinaviske markeder.

Skandinavisk telemarketing på modersproget

I vores telemarketingafdeling i København har vi opbygget et særligt skandinavisk telemarketingteam med både danske, svenske og norske konsulenter, som alle har stor erfaring i B2B-salg og telemarketing. På denne måde har vi mulighed for at matche dig med en skandinavisk konsulent i København, som taler modersproget på det skandinaviske marked, du vil trænge ind på.

Når vi arbejder med skandinavisk telemarketing, er det væsentligt for os, at vores konsulent i København og din virksomhed har god sparring løbende gennem samarbejdet for at sikre et godt projektforløb. Derfor arbejder vi med nogle faste rutiner, så der skabes de bedst mulige forudsætninger til et godt og værdiskabende samarbejde. Du kan læse mere om, hvordan vi generelt arbejder med B2B-telemarketing og vores værdiskabende processer her.

"Jeg har løbende kontakt med konsulenten Ole, og på baggrund af hans samtaler med kundeemnet klæder ham mig på til mødet, ligesom jeg klæder ham på i forhold til de virksomheder, han skal kontakte," udtaler Morten Frost, Salgschef ved Juhl A/S.

Salg på det svenske og norske marked

Vi er bevidste om, at omkostninger forbundet med salgsaktiviteter uden for de danske grænser er større, end hvis du kun opererer i Danmark. Derfor betyder det meget for os at skabe ekstra gode salgsforudsætninger for din virksomhed, når vi arbejder med skandinavisk telemarketing på det svenske og norske marked.

Derfor klarlægger vores skandinaviske konsulenter i København typisk følgende gennem samtalen med et potenielt emne:

  • Hvem i organisationen er beslutningstager omkring det pågældende produkt?
  • Årligt indkøbsbehov?
  • Nuværende leverandør af produktet/ydelsen?
  • Virksomhedens generelle syn på produktet/ydelsen?

Konsulenten tilbyder at arrangere møderne gennem godt gammeldags opsøgende salgsarbejde eller ved at indhente relevante oplysninger, så din virksomhed selv kan viderebearbejde emnet - altså simpelthen skabe leadgenerering for din virksomhed.

Skandinaviske telemarketingreferencer

Af referencer inden for telemarketing på det svenske og norske marked kan vi heriblandt nævne:

Kontakt vores skandinaviske telemarketingafdeling i København eller brug kontaktformularen til højre for at høre mere om, hvordan Valeur A/S kan hjælpe din virksomhed med skandinavisk telemarketing.

Søger du i stedet at trænge ind på andre lande end de skandinaviske lande eksempelvis Tyskland, Frankrig eller USA? Så har vi også en international telemarketingafdeling med danske konsulenter, der har stor erfaring med internationalt B2B-salg og taler flere sprog. Læs mere om vores internationale telemarketing her.

 

Kontakt Valeur Telemarketing
Referencer

:: JOKA Packaging ApS

...der tale om en særdeles fornuftig investering. :: Læs mere