Søg
Telemarketing

Seminartilmelding - Få de rigtige deltagere med

Produktfremvisning, kurser, konceptpræsentation og andre former for seminarer bliver i udbredt grad benyttet som salgsfremstød i mange virksomheder og organisationer. Her er det vigtigt, at man som virksomhed formår at tiltrække de helt rigtige deltagere, alt efter hvilket formål det pågældende seminar tjener. Med en telemarketingindsats kan vi hos Valeur A/S bl.a. hjælpe din virksomhed med at finde og tiltrække de rigtige deltagere og dermed øge seminartilmeldingen til dit seminar.

"For nyligt kørte vi bl.a. en kampagne for et seminar om online marketing, hvor Valeur stod for at skaffe deltagere til seminaret. Vi vender altid tilbage til Valeur, da vi ved, vi får et professionelt produkt udført af seriøse mennesker, der holder, hvad de lover, og arbejder yderst effektivt." Morten Longgaard, Kommerciel Direktør, Novicell.

Seminarafholdelse øger muligheden for salg

Mange af de virksomheder, der som leverandør af et produkt eller en anden form for ydelse vælger at afholde et seminar for kunder og andre samarbejdspartnere, gør det for at opnå øget kendskab, gennemsigtighed og i sidste ende øget mulighed for salg.

Hos Valeur Telemarketing i København og Aarhus, hjælper vi dig til at opnå resultater ved at finde frem til den helt rette målgruppe, den helt rette person og i sidste instans indhente en seminartilmelding til dit seminar. Vi gør det ud fra de samme principper som i mødebooking og andet opsøgende salgsarbejde og med stor respekt for modtageren. Du er således sikker på, at din invitation til det pågældende seminar overleveres med troværdighed og faglighed, hvormed du øger sandsynligheden for at få det rette antal deltagere og ikke mindst de helt rigtige seminartilmeldinger.

Vi når ud til alle målgrupper

Valeur A/S arbejder med seminartilmeldinger for såvel private som offentlige virksomheder. Vi arbejder derfor med meget varierede budskaber rettet mod vidt forskellige målgrupper. Vi har en meget bred erfaring og kompetenceflade blandt vores medarbejdere, hvorfor vi kan foretage seminartilmeldinger indenfor alt lige fra IT-seminarer med høj teknisk faglighed til ledelsesseminarer for højtuddannede ledere.

Vi har bl.a. skaffet seminartilmeldinger for Troldtekt A/S i forbindelse med en seminarrække omkring, hvordan man kan fokusere på god akustik i et byggeprojekt allerede på tegnebrættet.

"Det var et lidt specielt projekt, så vi havde meget sparring og dialog med Valeurs projektafdeling under opstarten, da vi ville være sikre på, at vi greb det rigtigt an fra starten. Samarbejdet med telekonsulenten forløb godt og enkelt. Begge vores sælgere bliver løbende fodret med positive tilkendegivelser om seminardeltagelse, så de nemt kan planlægge og afholde seminarerne. Valeur sørger med andre ord for at skrue op eller ned for tempoet, alt efter hvor mange tilkendegivelser der er i de forskellige geografiske områder. Samtidig oplever sælgerne, at seminardeltagerne er klædt rigtig godt på, når seminarerne afholdes." Bo Pedersen, Salgschef, Troldtekt A/S.

Kontakt os i dag eller brug kontaktformularen til højre for at høre mere im, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at finde de rette deltagere og øge seminartilmeldingen til dit seminar.

Kontakt Valeur Telemarketing
Referencer

:: Troldtekt A/S

...Valeur har skaffet relevante deltagere til vores seminarer. :: Læs mere