Søg
Telemarketing

Udarbejdelse af salgsmateriale

Valeur A/S er den gennemgående samarbejdspartner i den opsøgende indsats, hvor sparring og anden rådgivning er let tilgængelig for vores kunder. Dermed bidrager vi til at opjustere den opsøgende indsats  sammen med den øvrige markedsføringsstrategi.

Vi er din rådgivende partner

Vores modne stab af konsulenter står for at skabe relationen mellem din virksomhed og det respektive emne. Men vi er også din rådgivende partner med henblik på at fremme potentielle salgsmuligheder. Derfor har vi gennem mange år ydet rådgivning og udarbejdet forskellige former for salgsmateriale for flere af vores kunder.

Vi kigger med uvildige øjne på salgsmaterialet

Det omhandler primært salgsmateriale forud for den opsøgende indsats eller salgsmateriale som ekstra information eller opfølgning ved mødebooking. Sparring omkring salgsmaterialet sker i samarbejde med vores konsulenter, som har erfaring og viden omkring den opsøgende indsats. Det udarbejdes i Valeur A/S' projektafdeling, der med høj uddannelsesmæssig baggrund inden for kommunikation og analyse har det rette faglige niveau til at give dit salgsmateriale den helt rette vinkel og et skarpt budskab.

Vi giver gerne dit materiale et uvildigt gennemsyn.

  • Hvad har I af materiale?
  • Hvordan skal det bruges?
  • Hvordan kan det ændres ift. budskab, målgruppe, tekst og udformning?

Markedets største erfaring med telemarketing

I udarbejdelsen af salgsmateriale til din virksomhed sørger vi ligeledes for at inddrage en af vores konsulenter. Først og fremmest fordi vores stab af konsulenter udelukkende består af modne og erfarne folk. For det andet af den grund, at de har rygsækken fyldt med viden og erfaring fra deres hidtidige karriere inden for forskellige brancher så som IT, ledelse, salg, journalistik og produktudvikling.

Læs også "Hvordan arbejder vi" for at lære mere om vores medarbejdere, og hvordan vi arbejder med telemarketing.

Kontakt os i dag, hvis du har et konkret behov eller blot til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan være behjælpelig med dit salgsmateriale.

Kontakt Valeur Telemarketing
Referencer

:: MailTalk™

...Valeur har hjulpet os med at opbygge en salgspipeline. :: Læs mere