Søg
Telemarketing

Kundedatabaser, datarens og målgruppeanalyse

Målgruppeanalyse øger effektiviteten

Et vigtigt led i vedvarende opsøgende arbejde er at have det helt rigtige udgangspunkt i form af en veldefineret målgruppe, så det rette marked bearbejdes. Hos Valeur A/S hjælper vi dig til at finde frem til den helt rigtige målgruppe og dermed sikre et solidt fundament for effektiv telemarketing. Når målgruppen er defineret, opretter vi en database, hvor alle emner fra den udvalgte målgruppe indgår. Denne bearbejdes løbende, hvor vi hele tiden bestræber os på at indføre al den viden, der kommer frem ved udringningen.

Altid opdaterede kundedatabaser

En opdateret kundedatabase er nødvendig for at bevare en høj effektivitet i den vedvarende opsøgende indsats. En kundedatabase, der indeholder de nyeste oplysninger, giver grundlag for et markant bedre resultat. Valeur A/S vil derfor altid kunne give dig generelle oplysninger om dit marked, men også konkret viden om de enkelte emner. Læs eksempelvis under afsnittet Direct Mail Kampagne, hvor vi bl.a. arbejder med at ringe ud for at indhente relevante oplysninger om de rette kontaktpersoner hos potentielle emner.

Vi renser din kundedatabase

Ligger din virksomhed allerede inde med en kundedatabase, som ikke er blevet opdateret gennem noget tid, kan Valeur A/S på samme vis være behjælpelige med at opkvalificere din kundedatabase. Vi foretager en systematisk udringning til alle emner og indhenter de relevante oplysninger. Hvis det er ønsket, foretager vi også sideløbende mødebooking eller andet opsøgende arbejde. Dermed vil din virksomhed få opkvalificeret den indeværende kundedatabase, som efterfølgende gør det muligt at lave en mere målrettet markedsføringskampagne, eksempelvis i form af en Direct Mail Kampagne.

Vi har klare holdninger til hvordan vi arbejder med B2B-telemarketing i vores afdelinger i København og Aarhus.

Kontakt os i dag eller brug kontaktformularen til højre for at høre mere om, hvordan Valeur A/S kan hjælpe din virksomhed med opsøgende arbejde.

Kontakt Valeur Telemarketing
Referencer

:: Bosch Termoteknik

...Vi har været imponerede over den høje svarprocent. :: Læs mere