Søg
Telemarketing

International telemarketing på B2B-markedet

Efter 20 år, som udbyder af B2B-telemarketing i København og Aarhus, har vi hos Valeur A/S et udpræget kendskab til de danske og skandinaviske markedsforhold. Igennem de 20 år har vi også stiftet bekendtskab med det øvrige udland og derfor oparbejdet en stor viden omkring både de formelle, kulturelle og praktiske forhold, der gør sig gældende ved international telemarketing. Dermed er Valeur A/S din pålidelige samarbejdspartner, når din virksomhed ønsker at operere uden for Danmarks grænser.

International telemarketing på mange sprog

Valeur A/S har opbygget en international telemarketingafdeling med danske konsulenter, der taler engelsk, tysk, norsk, svensk og finsk - og som har stor erfaring med international B2B-telemarketing. Når vi arbejder med international telemarketing, er det væsentlig for os, at vores konsulent og din virksomhed har god sparring løbende gennem samarbejdet for at sikre et godt projektforløb. Derfor arbejder vi også med nogle faste rutiner, så der skabes de bedst mulige forudsætninger til et godt og værdiskabende samarbejde. Du kan læse mere om, hvordan vi generelt arbejder med B2B-telemarketing og vores værdiskabende processer her.

"Jeg har løbende kontakt med konsulenten Ole, og på baggrund af hans samtaler med kundeemnet, klæder han mig på til mødet, ligesom jeg klæder ham på i forhold til de virksomheder, han skal kontakte." Morten Frost, Salgschef, Juhl A/S.

Internationalt salg i udlandet

Vi er bevidste om, at omkostninger forbundet med internationale salgsaktiviteter er større, end hvis man kun opererer i Danmark. Derfor betyder det meget for os at skabe ekstra gode salgsforudsætninger for din virksomhed, når vi arbejder med international telemarketing.

Valeur A/S klarlægger typisk følgende gennem samtalen med et potentielt emne:

  • Hvem i organisationen er beslutningstager omkring det pågældende produkt
  • Årligt indkøbsbehov
  • Nuværende leverandør af produkt/ydelse
  • Virksomhedens generelle syn på produktet/ydelsen

Valeur A/S tilbyder at arrangere møderne gennem godt gammeldags opsøgende salgsarbejde eller ved at indhente de relevante oplysninger, så I selv kan viderebearbejde emnet - altså blot skabe leadgenerering for din virksomhed.

Valeurs primære internationale markeder

Valeur A/S' primære internationale markeder er Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Benelux samt UK. Læs bl.a. mere om vores telemarketing specifikt for det skandinaviske marked her. Men vi har også haft internationale telemarketingsopgaver i andre lande - heriblandt USA og Frankrig.

Potentialet er stort på det internationale marked - men samtidig er konkurrencen også hård. Derfor er det vigtigt at levere en høj kvalitet og et højt serviceniveau på den ydelse eller vare, man leverer. Vores modne og erfarne konsulentstab i international telemarketing har alle en baggrund, der gør det trygt for din virksomhed at overlade det opsøgende salgsarbejde udenfor Danmarks grænser til os.

International telemarketing referencer

Af referencer inden for international telemarketing kan vi heriblandt nævne:

Kontakt os i dag eller brug kontaktformularen til højre for at høre mere om, hvordan Valeur A/S kan hjælpe din virksomhed med international telemarketing.

 

Kontakt Valeur Telemarketing
Referencer

:: Juhl A/S

...Valeur har medvirket til, at vi har vundet fodfæste i Sverige. :: Læs mere